AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Mogućnosti i načini prijavljivanja ispita (osobno, poštom...)

.ivy.

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
neznam kud bi postavila pitanje pa evo tu...dakle, ostao mi je jedan nepolozeni predmet iz prve godine, i polagala bi ga 7.2 i ako bi ga polozila bi isla na drugi rok u 2 mj polagat jedan predmet iz druge godine al za taj predmet su prijave do 5.2... pa me zanima dal mogu ja prijaviti taj ispit iz druge god pa u slucaju da ne polozim 7.2 ovaj iz prve da mi samo poniste prijavu? dal su kome prihvatili prijavu prije?

sufi

.ivy. ja sam cula jednom da jesu, al to je bilo davno i radije pitaj u referadi gdje prijavljujemo ispite da ne fulas rok ako polozis sve kak si zacrtala. Rokova je premalo i tako obzirom kak nam se neki kolegiji poklapaju. Ako saznas kako ide ove godine pls napisi nam svima informaciju.

Eriatarka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
neznam kud bi postavila pitanje pa evo tu...dakle, ostao mi je jedan nepolozeni predmet iz prve godine, i polagala bi ga 7.2 i ako bi ga polozila bi isla na drugi rok u 2 mj polagat jedan predmet iz druge godine al za taj predmet su prijave do 5.2... pa me zanima dal mogu ja prijaviti taj ispit iz druge god pa u slucaju da ne polozim 7.2 ovaj iz prve da mi samo poniste prijavu? dal su kome prihvatili prijavu prije?
Nećeš moći prijaviti taj ispit, neće te biti na popisu. Ista situacija bila meni ove godine u 2. mjesecu i rekla mi teta da su PRIJAVE (ne MOGUĆNOST POLAGANJA) za ispit s druge godine možeš s jednim nepoloženim s prve.
Nažalost, tako je.

minnie92

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Nećeš moći prijaviti taj ispit, neće te biti na popisu. Ista situacija bila meni ove godine u 2. mjesecu i rekla mi teta da su PRIJAVE (ne MOGUĆNOST POLAGANJA) za ispit s druge godine možeš s jednim nepoloženim s prve.
Nažalost, tako je.
sta nije da moramo prvo sve poloziti s prve pa tek onda na drugu krenuti?? tak je bilo prije, ili?

Nerea

http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studij?@=6l21#news_20176

Znači li to da i ponavljači moraju imati studomat i tako prijavljivati ispite?

Tu piše svi upisani u prvu godinu, to bi trebalo značiti da svi i oni koji su sad upisali prvi put prvu i oni koji su pad upisali i oni koji su parcijalu druge upisali jer je sve to prva godina.
da(brucoši,ponavljači i parcijala).

ispite za veljaču prijavljivat ćemo putem studomata.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks