AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Mogućnosti i načini prijavljivanja ispita (osobno, poštom...)

suzyc

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav!! Evo planiram odsada prijavljivati ispite preporučenom pošiljkom-pa me zanima koju sad onda adresu navodim:Studijski centar za javnu upravu i financije ili Društveno veleučilište?
Studijski centar za javnu upravu i javne financije
Stručni studij javne uprave
Gundulićeva 10 (Referada)
10000 Zagreb

- ispuniti onaj bijeli papirić u pošti za preporučenu pošiljku, ispisati na poleđini koverte svoju adresu i poslati dan, dva prije prijava (cijena poštarine cca 10 kn)

ethela

Studijski centar za javnu upravu i javne financije
Stručni studij javne uprave
Gundulićeva 10 (Referada)
10000 Zagreb

- ispuniti onaj bijeli papirić u pošti za preporučenu pošiljku, ispisati na poleđini koverte svoju adresu i poslati dan, dva prije prijava (cijena poštarine cca 10 kn)
pročitah da se u kovertu može staviti i nekakva dopisnica ( ako se želi dobiti tim putem obavijest o vremenu održavanja ispita) ? inače hvala na odgovoru :)

patrishaa

zanima me ako smo dobili zabranu polaganja ispita tri mjeseca i istekne 13.2 a ispit je 12.2 dal onda taj jedan dan mogu oprostiti ili je to nemoguce?

martina_sk

Administrator
30.1
mislim da ne možeš ak je prijava kad ti još uvijek traje zabrana. al možda najbolje da pitaš u referadi. a možda i ovisi do profesora... znam da je jednom kad sam išla na pismeni na katedri za upravnu znanost netko ispred mene pitao jel može polagati ispit jer mu sutra istječe ta zabrana od tri mj i da mu nisu dali.

no_name

jel još uvijek vrijede one prijavnice na kojima piše društveno veleučilište, nisam iz zg pa ću slati poštom neznam jel su sada drugačije pošto sam zadnju poslala prije 2g.?:) a prešli smo pod pravni

martina_sk

Administrator
jel još uvijek vrijede one prijavnice na kojima piše društveno veleučilište, nisam iz zg pa ću slati poštom neznam jel su sada drugačije pošto sam zadnju poslala prije 2g.?:) a prešli smo pod pravni
koliko ja znam ne vrijede više.

SuperDuško

Mogu li se prijavnice donijeti u referadu utorkom između 3 i 4 ako datum prijave pada u utorak? Ili isključivo 10-12?

dea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pitanje možda ne spada tu ali ako netko može pomoć
na rasporedu za ispite piše da ispit polažem 2 put a ovo mi je prvi izlazak na taj ispit
da li ću uspjet kaj napravit da odem samo do referade? Pošto osim njihove evidencija ja to ne mogu nikak dokazat!

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pitanje možda ne spada tu ali ako netko može pomoć
na rasporedu za ispite piše da ispit polažem 2 put a ovo mi je prvi izlazak na taj ispit
da li ću uspjet kaj napravit da odem samo do referade? Pošto osim njihove evidencija ja to ne mogu nikak dokazat!
Ili nazovi ili odi do referade. Zapisnici koji profesori imaju na ispitu i u koji pišu dal je student pristupio ispitu ili nije se vraćaju u referadu. Ako znaš kad si prijavljivala taj ispit neka ti pogledaju u zapisnik.
Možda je samo neka njihova greška ili nešto treće, uglavnom otiđi osobno ili nazovi.

Mima1991

Hej drustvo! Poslala sam postom prijavnicu za ispit, no ne vidim se na popisu :O Jel se kome to dogodilo? Dal da dodem na ispit, iako me nema na popisu??? :/

martina_sk

Administrator
Hej drustvo! Poslala sam postom prijavnicu za ispit, no ne vidim se na popisu :O Jel se kome to dogodilo? Dal da dodem na ispit, iako me nema na popisu??? :/
zovi referadu pa njih pitaj. da bi mogla dobiti ocjenu moraš biti u zapisniku za taj rok.

bobileska

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nauka o javnoj upravi

HITNO!!!ima li netko iskustva slanja prijavnice poštom???
na koga nasloviti???
tnx

gogs

Re: Nauka o javnoj upravi

HITNO!!!ima li netko iskustva slanja prijavnice poštom???
na koga nasloviti???
tnx
Ja šaljem, preporučeno, Studijski centar za javnu upravu i javne financije,Gundulićeva 10,soba 10/1

dorach

Re: OGLASNA PLOČA za III. godinu

pozdrav kolege!!

zanima me dal mogu prijavnicu za ispit poslati poštom na faks. ne isplati mi se samo zbog toga dolaziti u zagreb, a čitala sam da su neki studenti to već radili (al bilo je to davno i ne znam točno gdje sam pročitala). I što moram točno napisati osim adrese fakulteta?? bila bih jako zahvalna ako bi mi netko mogao to odgovoriti :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks