AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Mogućnosti i načini prijavljivanja ispita (osobno, poštom...)

DanijelaM

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Prijava ispita poštom

ja šaljem obično i to 4 dana prije prijave.
tete u referadi su malo čudne. mani nisu dale da ostavim prijavnicu prije roka a ne vjerujem da poštom dođe baš na taj dan, ali ju svejedno prihvate (očito jer nisam imala problema što se toga tiče)

lila_887

ja šaljem obično i to 4 dana prije prijave.
tete u referadi su malo čudne. mani nisu dale da ostavim prijavnicu prije roka a ne vjerujem da poštom dođe baš na taj dan, ali ju svejedno prihvate (očito jer nisam imala problema što se toga tiče)
ma stvarno bezvze, mislim to ak donesem prijavnicu prije roka, ko da ja mogu kak se njima sjeti to sve svaki put napravit... ja ću probat pa što bude, bude jer drugačije ne mogu

amalka

da, kad šalješ poštom ne mogu odbiti prijavnicu koja je prerano stigla, jedino ako je prekasno stigla, meni se to dogodilo pa mi je žena rekla da uvijek šaljem nekoliko dana prije, a ne dan, dva

a prije 2 tjedna sam prijavljivala 2 ispita poštom preporučeno, u istoj kuverti obje prijavnice, od toga mi je jedan ispit prijavljen a drugi nije??? s tim da sigurno nisam prekoračila rok!
ma ja ću normalno izaći na ispit, imam potvrdu da sam poslala pa kaj bude. uopće me ne dira gdje je završila prijavnica, ja na ispit IZLAZIM...

kupinica

mene zanima da li tu ku(o)vertu s prijavnicom ostavljate u pošti kod tete na šalteru ili ubacite u sandučić i da li je jako bitno da stavim povratnicu da bi mi javili kad je ispit( zapravo,da li je bitno da mi jave kad je ispit kad to mogu i sama saznati) ? :unsure:
i što ako mi ne prijave ispit?
hvala :proud:

DanijelaM

kovertu s prijavnicom ostavljam obično u pošti, za svaki slučaj.
nije bitno da li staviš povratinicu. kod mene je poštar jako spor pa sam tako prijavljivala s povratnicom
zato i kažem ovisi jesi li u većem ili manjem mjestu. ako je manje mjesto duže treba da pošta dođe, ako je veće treba manje vremena. zato bolje poslati ranije prijavnicu a povratnica ti ne igara nikakvu ulogu, to je samo za tebe da znaš da je primljeno.

dborov 50

Ja u kuverti osim prijavnice, stavljam i dopisnicu adresiranu na svoje ime i prezime, tako da mi je poštom vrate sa datumom ispita. Za sada je to funkcioniralo.

pitija

ja sam poslala.. ali ću otići i u petak odnijeti, za svaki slučaj... jel priznaju ak zakasniš, ima li tko takva iskustva...

stvarno me nervira to odnošenje i raznošenje glupih prijavnica.

Nela

ako kasniš dan ili dva mislim da nema problema
ja nikad još hvala bogu nisam doživjela nikakvu neugodnost- uvijek su koliko toliko ljubazne prema meni, ali i ja prema njima

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Priznaju ako zakasniš, barem ja imam takva iskustva, jednom sam kasnila s prijavom nekoliko dana, a pošto još nije bio još sastavljen popis, uzela je meni i kolegici prijavnice..

Twity

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: OGLASNA PLOČA za I. godinu

Pozdrav! Zna li netko jeli moguće poslati prijavnicu za ispit preporučenom poštom i koga da navedem da ju primi?

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Pozdrav! Zna li netko jeli moguće poslati prijavnicu za ispit preporučenom poštom i koga da navedem da ju primi?
moguće je, staviš prijavnicu u kovertu. I nanju napišeš: društveno veleučilište u zagrebu, gundulićeva 10, i u zagradu referada i to je to

Kad su prijave za engleski za rok u 11. Mjesecu???

Twity

moguće je, staviš prijavnicu u kovertu. I nanju napišeš: društveno veleučilište u zagrebu, gundulićeva 10, i u zagradu referada i to je to

Kad su prijave za engleski za rok u 11. Mjesecu???
Prijave za engleski su ti 29. i 30.10.

vibica

Re: Osnove sociologije

jedno pitanje? moramo li ispite prijviti osbno ili to može netko drugi uraditi za nas?
Netko drugi to može predati umjesto tebe. Samo mu/joj kažeš podatke i to je to.
A možeš i poslati poštom.

~crystal~

Primjetila sam da neki studenti prijavljuju ispite s crvenim prijavnicama dok drugi s narančastim... koja je razlika izmedu njih?

nea

Primjetila sam da neki studenti prijavljuju ispite s crvenim prijavnicama dok drugi s narančastim... koja je razlika izmedu njih?
A neki i s plavim (studenti starog programa). Crvene su za studente stručnog studija javne uprave (bolonja), a narančaste su valjda za porezni studij. Ako se varam, neka me netko ispravi. Teti u knjižari uvijek treba naznačiti s kojeg si faksa i koji smjer tako da ti zna dati pravu prijavnicu za 5 kn. :sad:

~crystal~

pa ja sam s javne uprave (sad sam prvu god zavrsila) i uvijek kad sam kupovala samo sam rekla teti u knjizari: jednu prijavnicu za ispit javne uprave... i uvijek mi je dala narančastu

Andreja

A neki i s plavim (studenti starog programa). Crvene su za studente stručnog studija javne uprave (bolonja), a narančaste su valjda za porezni studij. Ako se varam, neka me netko ispravi. Teti u knjižari uvijek treba naznačiti s kojeg si faksa i koji smjer tako da ti zna dati pravu prijavnicu za 5 kn. :sad:
crvene su za poreznike, narančaste za upravni studij :wink5:

ethela

Pozdrav!! Evo planiram odsada prijavljivati ispite preporučenom pošiljkom-pa me zanima koju sad onda adresu navodim:Studijski centar za javnu upravu i financije ili Društveno veleučilište?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks