Moja lista, izuzev gradanskog, to jos nisam izasla.
Od najtezeg prema najlaksem.
Radno i socijalno pravo (zanimljivo, ali punoooo informacija i podataka i mirovine su katastrofaaaa, prosla iz prve al sam se namucila dobro, ucila iz zakona)
Uljp ( cak mi je i tezi od radnog po sadrzaju gradiva, ali nije toliko opsiran, ne znam kak sam to sve nabubala jer je predosadno i preglupo gradivo, dala sam preko kolokvija sto svima preporucam jer je mislim punooo lakse, jer je gradivo prepolovljeno i laksi je usmeni, ucila iz svoje skripte koju sam si napravila po pitanjima s forumq)
Eup (nije toliko tezak, koliko mi je bio dosadan, onsj drugi dio gradiva koji moras bubat je prenaporan, jos o eu nekak al ovo je bilo koma,ucila po knjizi prosla iz prve)
Drzavna uprava (ucila po skripti svojoj gradivo iz knjiga, a ostalo iz zakona, ugl se koncentrirala po pitanjima a foruma, prosla iz treceg puta. Dva puta pala pismeni al nisam ni ucila bas tad pa onda je to i rezultiralo time, gradivo je li la, moze se naucit)
Osnove prava drustava (dala iz prve, ucila po knjizi, nije mi bilo tesko ni gradivo ni samo ucenje. Jer mi je bilo zanimljivo, moze se proc ako se nauci osnovno)
Obiteljsko (prosla iz prve, nije tezak i jako zanimlkiv predmet, al ga i ima, nekih zeznutih ztvari ima ali sve u svemu jwdan od laksih predmeta, ucila iz predavanja, zakona i knjige procitala)
Opce upravo pravo (prosla iz prve, nisam izlazila na kolokvije, al po drugimq vidim da je vjerojatno to i bolje, vjerujem da je, ucila dam po svojim skriptama, nisam bas nesto bajno znala al sam prosla i pismeni i usmeni, tako da meno nije ostao u sjecanju kao grozan predmet)
Engleski (klasika)
Nadam sw da sam nekom pomogla, i dwfinitivno kolokviji i koncentracija na potanja a foruma

sretnooo svimaa