Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Molimkolegici koja je uzela to kao izborni su u referadi rekli da ćemo morati mijenjati izborni jer nema ispitivača
Potraži Depraća. On bu ti to poštambiljal... sa žigom od NBP lige (NEPRIJATELJI BEZALKOHOLNIH PIĆA):tongue2:Zanima me samo jel treba potraziti nekog da nam to ponovno štambilja
Čemu takva retorika, ljubavi? I ti i ja znamo da me voliš više od bureka, da si tu nemreš pomoć jer je to jače od tebe...A ti !!!
Dobit ces ti zig sa mojim likom posred čelobare
i to uzareni ! I pazi da te mrak ne popapa...
ja imam vodič iz prošle godine, i u njemu nema ništa za taj predmet jer piše da se nije izvodio u toj godini. a našla sam tu na forumu da je ovo nekad bila literatura, pa neznam dali je još : B. SWkoko: Priručnik za razumijevanje odnosa s javnošćumolila bi za pomoć ako netko ima stariji vodic za studente ili ako se sjeca literature za predmet javni odnosi u upravi i da mi napise ,meni trebai hitno ili ako zna nekog kome se mogu obratiti hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.