AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Javni menadžment

ivanika

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege, može pitanja/dojmovi s drugog roka? :)
ispitivala je prof. Romea, vratila se s porodiljnjog
korektna je
krenula je s pitanjima iz kopričeve knjige (upravljanje, faze prema pusiću -upravljanje.., batho pele, JPP,
treba znati barem osnovno
[DOUBLEPOST=1491896642,1491896586][/DOUBLEPOST]
Kolege, može pitanja/dojmovi s drugog roka? :)
ispitivala je prof. Romea, vratila se s porodiljnjog
korektna je
krenula je s pitanjima iz kopričeve knjige (upravljanje, faze prema pusiću -upravljanje.., batho pele, JPP,
treba znati barem osnovno

bemartina

pitanja jucer s ispita, dobro upravljanje, modeli polit odlucivanja i paradoxi NJM. Kolegica je imala washingtonski model, shvacanja suvremenog javnog menadznenta i upravljanje putem trzista i natjecanja. Dulabic je skroz ok ☺

Taami

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Moja pitanja kod Romee danas: Fayol, nabrojati naglaske suvremenog javnog menadžmenta i koje je po mom mišljenju najvažnije u Hrvatskoj, modeli odlučivanja i objasni i upravljanje ljudskim potencijalima u SAD-u. Ugodna, pomaže. Kolege su imale jos pitanja : Taylor, cqm, caf, objasni upravljanje s naglaskom na kvalitetu i korisnike i upravljanje s naglaskom na izvedbu. Sretno !

Brigi

zna li itko odgovore??
- indikatori
- globalizacija i lokalne jedinice
- hijerarhijski lanac

ako da, molila bih.. :)
hvalaaa

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Molim ako netko ima:

1. Inge Perko- Šeparović: Paradoksi novog javnog menadžmenta, FPZ, 2003., STR. 85.-94.
2. Inge Perko- Šeparović: Novi javni menadžment- Britanski model, Politička misao, 2002., str. 31.-44.

Neka mi se javi u pp.

ana f

imam pošalji mi mail
Dragi kolega, mogu li zamoliti da mi pošaljete sken literature od Inge Perko -Šeparović na mail [email protected]? Hvala
[DOUBLEPOST=1501930859,1501930787][/DOUBLEPOST]
imam pošalji mi mail
Dragi kolega, mogu li zamoliti da mi pošaljete sken literature od Inge Perko -Šeparović na mail [email protected]? Hvala
[DOUBLEPOST=1501931594][/DOUBLEPOST]Dragi kolege/kolegice, molim Vas pomoć, ako tko ima skeniranu sljedeću literaturu da mi pošalje na mail [email protected]
  1. Inge Perko-Šeparović; Paradoksi novog javnog menadžmenta; Fakultet političkih znanosti (2003), str. 85-94
  2. Inge Perko-Šeparović; Novi javni menadžment - britanski model; Politička misao, 39 (4) (2002), str. 31-44
  3. Đulabić, Vedran; Povelje javnih službi: pokušaj podizanja kvalitete javne uprave i jačanja uloge građana; Zbornik Pravnog fakulteta u Zagrebu, god. 56., br. 1 (2006), str. 7-48
  4. Manojlović, Romea; Upravljanje učinkom u hrvatskoj lokalnoj samoupravi; Institut za javnu upravu (2016), str. 65-96
[DOUBLEPOST=1501931847][/DOUBLEPOST]Dragi kolege/kolegice, molim Vas pomoć, ako tko ima skeniranu sljedeću literaturu da mi pošalje na mail [email protected]
  1. Inge Perko-Šeparović; Paradoksi novog javnog menadžmenta; Fakultet političkih znanosti (2003), str. 85-94
  2. Inge Perko-Šeparović; Novi javni menadžment - britanski model; Politička misao, 39 (4) (2002), str. 31-44
  3. Đulabić, Vedran; Povelje javnih službi: pokušaj podizanja kvalitete javne uprave i jačanja uloge građana; Zbornik Pravnog fakulteta u Zagrebu, god. 56., br. 1 (2006), str. 7-48
  4. Manojlović, Romea; Upravljanje učinkom u hrvatskoj lokalnoj samoupravi; Institut za javnu upravu (2016), str. 65-96

saga

Da li netko možda ima ili zna gdje pribaviti, jer u kopiraoni nemaju. Hvala.
  1. Manojlović, Romea; Upravljanje učinkom u hrvatskoj lokalnoj samoupravi; Institut za javnu upravu (2016), str. 65-96

Afrodita

1. Manojlović, Romea; Upravljanje učinkom u hrvatskoj lokalnoj samoupravi; Institut za javnu upravu (2016), str. 65-96
Imaju u biblioteci na TMT 14.

Molim ako netko ima da mi se javi porukom:

1. Inge Perko- Šeparović: Paradoksi novog javnog menadžmenta, FPZ, 2003., STR. 85.-94.
2. Inge Perko- Šeparović: Novi javni menadžment- Britanski model, Politička misao, 2002., str. 31.-44.

Isa

Imam ja... pošalji mi u privatnoj poruci e mail...

Isa

E hvala ti puno. Kakav je ispit? Zlo mi je od ovog... :-(

[email protected]
Poslala sam ti, ispit ok, mogla bi reći meni zanimljiv, za razliku od npr. Sudske:mad: ja sam bila kod Đulabića. Kod Đulabića moraš pročitati njegovu literaturu, pitao je kolegicu i ona nije znala i rekao joj je: kolegice vi ste učili iz skripte! Ja mogu za njega reći da je ok, pita tri pitanja, ako neznaš prvo bolje ti je da drugo pjevaš ili te ruši. Jedna cura počela je nešto mrmljati oko prvog ali druga dva je rasturila i prošla je, jedna nije znala ni prvo ni drugo tako da joj treće nije ni postavio. Iskreno, jako korektan za razliku od nekih drugih profesora. Sretno, ako trebaš još nešto pošalji mi e mail :)

studentca

Dal ima tko skeniranu ovu literaturu pa mi posalje na [email protected]
  • Inge Perko-Šeparović; Paradoksi novog javnog menadžmenta; Fakultet političkih znanosti (2003), str. 85-94
  • Inge Perko-Šeparović; Novi javni menadžment - britanski model; Politička misao, 39 (4) (2002), str. 31-44
  • Đulabić, Vedran; Povelje javnih službi: pokušaj podizanja kvalitete javne uprave i jačanja uloge građana; Zbornik Pravnog fakulteta u Zagrebu, god. 56., br. 1 (2006), str. 7-48
  • Manojlović, Romea; Upravljanje učinkom u hrvatskoj lokalnoj samoupravi; Institut za javnu upravu (2016), str. 65-96
# Đulabic Vedran-primjena trzisnih imstrumenata u kavnoj upravi:mogucnosti i ogranicenja 2014 str.9-27
[DOUBLEPOST=1515577613,1515577567][/DOUBLEPOST]Dal ima tko skeniranu ovu literaturu pa mi posalje na [email protected]
  • Inge Perko-Šeparović; Paradoksi novog javnog menadžmenta; Fakultet političkih znanosti (2003), str. 85-94
  • Inge Perko-Šeparović; Novi javni menadžment - britanski model; Politička misao, 39 (4) (2002), str. 31-44
  • Đulabić, Vedran; Povelje javnih službi: pokušaj podizanja kvalitete javne uprave i jačanja uloge građana; Zbornik Pravnog fakulteta u Zagrebu, god. 56., br. 1 (2006), str. 7-48
  • Manojlović, Romea; Upravljanje učinkom u hrvatskoj lokalnoj samoupravi; Institut za javnu upravu (2016), str. 65-96
# Đulabic Vedran-primjena trzisnih imstrumenata u kavnoj upravi:mogucnosti i ogranicenja 2014 str.9-27

maraya

Evo informacija vezano za one koji su položili JM na 3. godini..
javila sam se prof. Đulabiću i rekao je da moram napisati osvrt od 5 stranica iz neke knjige koju mi je poslao, na eng je. Odabrala sam poglavlje iz te knjige i napisala osvrt. Prijavila sam rok na studomatu i poslala prof. na mail taj osvrt. Eto, ne pretežak način za riješit ovaj ispit. Al profesor me naživcirao jer kad sam mu poslala osvrt čekala sam neku njegovu povratnu informaciju, da se javi..a on se nije uopće javljao pa sam mu opet poslala za par dana pa je rekao da zašto nisam došla na upis ocjene. A ja ovako :eek: Nije mi ništa rekao... očito je samo slanje osvrta dovoljno i odma kad pošaljete možete na upis ocjene tj. kad je drugima usmeni. (morala sam uzet i novi i stari index). Srećom ja sam došla naknadno da mi upiše...eh stresa na ovom faksu :confused:
Bok kolegice poslala sam ti privatnu poruku, molim te za odgovor :)

Liu Jo

Moja pitanja kod prof. Manojlović :
-Upravljanje putem ciljeva i rezultata
-Komunikacija
-Obvezatno upravljanje kvalitetom i faze u Švedskoj
-Gulick i ona 4 kriterija
Bitno je razumijevanje gradiva.

pravnik5

Moja pitanja kod prof. Manojlović :
-Upravljanje putem ciljeva i rezultata
-Komunikacija
-Obvezatno upravljanje kvalitetom i faze u Švedskoj
-Gulick i ona 4 kriterija
Bitno je razumijevanje gradiva.
Jel strogo ocjenjuje?

mape5

Super Moderator
inače probajte ovako, označite naziv literature i potražite na google-u. tako sam ja našla dosta članaka.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks