AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredno studiranje (prednosti i nedostaci)

martina_sk

Administrator
aha, ok:) hvala :)

okeee, jos nesto mi nije jasno. gledala sam sad temu "parcijala" i tamo ima svasta nesto... negdje sam procitala da ako upisujem parcijalu da mogu upisati samo onaj broj bodova koji sam skupila u prethodnoj, e sad me to buni.
"onoliko ispita koliko ti je ostalo zbroji bodove i imaš prostora još onoliko bodova od ispita iz više godine do 60." to je odg kolege/kolegice koji/koja je odg na moje pitanje vec. zato ne kuzim sad nista vise. meni ce s prve ostati 14 bodova nadam se i onda mogu upisati predmete u vrijednosti od jos 46 boda da zbroj bude 60. jel tako?? previse ljudi kompliciraju oko toga i na kraju ispadne pokvareni telefon :/
da, tako je, dobro si skužila.

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
koliko se placa ako ponavljamo prvu godinu? xd
upisnina ti je 300 kuna+koliko bodova upisuješ toliko i plaćaš (bod ti je za izvanredne 80 kuna) pa si izračunaj

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
koliko se placa ako ponavljamo prvu godinu? xd
nemojte se ljudi ljutiti, ali imamo teme za sve u kojima već puuuno toga piše.

nema smisla da otvorimo samo jednu temu pa u nju pišemo apsolutno sve.

Andreja

čula sam od jedne kolegice da izvanrednim studentima prava vrijede do 31.10., pa me zanima dal je to stvarno tak :sos:

Tončica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kakva prava?
ako si mislila na upise, isto je kao i za redovne...jedino je nekoć pisalo da se izvanredni upisuju od tad i tad, ali ne znam da li je to još uvijek pravilo (zasebni datumi upisa za redovne/izvanredne).

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Neznam gdje da postavim pitanje,pa ću ga ovdje postaviti pošto sam vanredni student. Upisujem sada 3.godinu,čistu,imam uvijet,jedino mi je građansko ostalo iz 2.godine. Da li sada u 11.mjesecu mogu izaći na ispite iz 3.godine jer mi je kolegica s faksa sada rekla da tek mogu izlaziti na ispite sa 3.godine ako građansko NE DAM do 5.mjeseca sljedeće godine??

Afrodita

Neznam gdje da postavim pitanje,pa ću ga ovdje postaviti pošto sam vanredni student. Upisujem sada 3.godinu,čistu,imam uvijet,jedino mi je građansko ostalo iz 2.godine. Da li sada u 11.mjesecu mogu izaći na ispite iz 3.godine jer mi je kolegica s faksa sada rekla da tek mogu izlaziti na ispite sa 3.godine ako građansko NE DAM do 5.mjeseca sljedeće godine??
Možeš izaći u 11 mjesecu na koji god ispiš želiš, bilo na ispite na trećoj godini bilo na građansko. To što ti je kolegice rekla nema nikakvog smisla. Upisala si čistu treću godinu i sukladno odluci od prošle godine (ili kad već, ne sjećam se) mogu se polagati ispiti sa treće godine s jednim nepoloženim iz druge. Sad je samo na tebi za što ćeš se odlučiti polagati prije.

MARYYNNA

Možeš izaći u 11 mjesecu na koji god ispiš želiš, bilo na ispite na trećoj godini bilo na građansko. To što ti je kolegice rekla nema nikakvog smisla. Upisala si čistu treću godinu i sukladno odluci od prošle godine (ili kad već, ne sjećam se) mogu se polagati ispiti sa treće godine s jednim nepoloženim iz druge. Sad je samo na tebi za što ćeš se odlučiti polagati prije.
joj puno ti hvala,ni meni to nema smisla,ona mi je rekla jer je pročitala ovu obavijest http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studij/strucni_studij_javne_uprave ,ali očito kad su oni to uveli je bio 4.mjesec ili tako nešto,pa su napisali u smislu 5.mjesec kao ''5.mjesec te godine kad su to uveli'' jer nisu to uveli na početku akademske godine ,nego u travnju...haha koja smušenost :) ,uglavnom puno ti hvala :)

tetka

dal mi može netko dat jednu informaciju...prošle godine sam upisala pad prve godine i ove godine su mi ostala još 3 predmeta...i sad znam da padam na izvanredne...e sad mene zanima dal ja mogu upisati samo ta 3 predmeta a ne parcijalu...tako da onda sljedeće godine mogu upisati čistu drugu godinu...naravno kao izvanredni student...:)

MARYYNNA

dal mi može netko dat jednu informaciju...prošle godine sam upisala pad prve godine i ove godine su mi ostala još 3 predmeta...i sad znam da padam na izvanredne...e sad mene zanima dal ja mogu upisati samo ta 3 predmeta a ne parcijalu...tako da onda sljedeće godine mogu upisati čistu drugu godinu...naravno kao izvanredni student...:)
mislim da možeš

maja2107

jel netko zna da li će izvanredni i ove godine moći upisivati koliko bodova žele? znači manje od 60

Booo88

Da li itko ima informaciju za prava izvanrednih studenata?
Do kada imaju pravo studirati?
Je li ograničeno nekim datumom?
I gdje se sve to može vidjeti?

s.a.n.j.a

Da li itko ima informaciju za prava izvanrednih studenata?
Do kada imaju pravo studirati?
Je li ograničeno nekim datumom?
I gdje se sve to može vidjeti?
nije ograničeno, koliko si godina voljan platiti, toliko studiras :D

minnie92

pitanje jedno, ako sada upisem parcijalu 2. (3 predmeta s prve i 4 iz druge) i to sve polozim lijepo do jeseni, da li onda mogu iduce godine upisati pad 2. (bez obzira sta cu imati 31 bod za parcijalu 3.) pa da to onda ocitstim i godinu nakon toga upisem 3. cijelu normalno?

s.a.n.j.a

pitanje jedno, ako sada upisem parcijalu 2. (3 predmeta s prve i 4 iz druge) i to sve polozim lijepo do jeseni, da li onda mogu iduce godine upisati pad 2. (bez obzira sta cu imati 31 bod za parcijalu 3.) pa da to onda ocitstim i godinu nakon toga upisem 3. cijelu normalno?
Sljedeće godine upisujes 2 godinu normalno, ne pad jer je nisi cijelu ni upisala pa je ne možeš ni pasti...a ni parcijala treće nije moguća jer ne možeš imati 31 bod s druge god nakon parcijale ( s druge možeš upisati max 29, zar ne)

minnie92

da, sad kuzim. znaci ove godine upisem dio predmeta s 2., iduce godine ostatak 2. normalno kao drugu i onda nakon te normalno 3. to je to?
onda mi nije bitno koliko cu bodova upisati sad, dal ce biti 31 ili 32?

patrishaa

koliko je skolarina za upis druge godine ako sam izvanredni student ali sam dala sve predmete iz prve.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks