AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Građevinsko upravno pravo

ANTONIA2802

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam bila kod profesorice Held i sve pohvale imam za nju, jako ugodan ispit. Učila sam po prezentacijama i skripti, ali iskreno ne puno. Ne sjećam se baš pitanja, ali znam da je bilo pitanje o prostornom planu državne razine, lokacijskoj dozvoli, građevinskoj dozvoli, važenja dozvoli. Bez problema se prođe ako se znaju osnove. Sretno :)
E hvala ti puno
A po kojoj si skripti ucila?

Mihaela95

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Evo za buduce generacije. Ja sam bila kod profesorice Held. Odlicna je. Najbezbolniji usmeni ikad. Procitala sam prezentacije ali sam ucila bas iz zakona koji je preopsezan pa sam se bojala izaci na usmeni a na kraju dobila 5 Preporuka je krenuti od gradevinske, uporabne i lokacijske dozvole. Pita osnove, ne ulazi u dubinu. Prode se bez problema.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks