Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Toliko o Bolonji.kao i svakog drugog studenta jer kolokviji nisu obavezni.
pisat će ti na studomatu nakon što prođe vrijeme za odjavuHalo ekipa, imam tehničko pitanje: kada i kako objave kod koga si na usmenom tj na upisu ocjene? Na STUDOMATU još nema ništa, a prijavila sam za rok 16.6. Ili da pratim stranice Katedre?
Vjerovatno prof. ne odgovaraju ovi dani 16.-18.og, 19.og je praznik pa su pretpostavljam spojili sa vikendom.. pa je zato onda i taj 23. u igri :hm:Je li još kome usmeni 23.6 ? Što nije da je ispitni rok od 16.-18. ?
pitaš ovdje?kako da znam kad su usmeni sad otkad su uveli studomat?
nazoveš referadu i pitaš gđu Sanju Storjakkako da znam kad su usmeni sad otkad su uveli studomat? oću ići slušati ispit, a ne želim ga prijaviti jer će mi se onda ko pad računati...
da, jer se nadam da netko tko izlazi na ispit iz toga čita ovu temu pa da će kopirati termin i lokaciju koja mu piše u studomatu...pitaš ovdje?
jesi pit'o?vidim za sada ništa od te vrste solidarnosti
Evo, ja sam sutra kod arbutine, u pola 12, CM. Makar cu ja doc samo po ocjenu, vjerujem da ce biti i onih koji ce odgovarati. Kolegica je 23.6 kod cindori, mislim da oko 11 satisubotom i nedjeljom ne radi faks
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.