Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Moras znat bas sve,ona ti da list na kojem slozis si kocept,da ti bude lakse za odgovaratmdosta se bazira na prvom dijelu,porezi,prihodi,porezna treminologija (to moras znati),prevaljivanje poreza,gubitak/amortizacija,dohodak... moras sve dobro naucit i s razumjevanjem. ovak je okej,simpaticna.ej ljudi kakva je prof bogovac na usmenima ..ima tko kakva iskustva![]()
Jesu, to je to. lijepo od njih što su za blagdan objavili. tako da neizvjesnost manje trajeJesu ovo stigli rezultati za izvannredne?
Čudno su nekako napisani![]()
pa nama je rekla, kad prijaviš ispit, tipa sad drugi rok u 6.mj, i onda se samo pojaviš na usmenom. ako nije tak,ispravite meZna li netko kad se može doć po ocjenu?
nemoras odgovarati ako ne zelisprošla sam oba kolokvija i sutra imam usmeni u 9,00 sati kod prof. Arbutine, ako sam dobro shvatila ne moram odgovarati ako ne želim veću ocjenu (a ne želim), nego mi samo upiše ocjenu, molim vas brzi odgovor do sutra, malo kasno pitam, ali bila sam na putu. Hvala puno!
evoej ljudi dali ima tko možda kakva pitanj od prof. bogovac .. hvala![]()
![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.