Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
izlazim da..di je ta skripta?Bihter izlaziš li sad u ponedjeljak na kolokvij?
Ja sam čula da nije dovoljna ova skripta od 127 str.,tj. da fali gradiva. A to gradivo koje fali se nalazi u maloj skripti od samo 27 str.:cool
i ja se pitam. čula sam ovaj tjedan na predavanjima za izvanredne. trebala bi biti u skriptarnici,ali ja ju nisam našla.di je ta skripta od 27 str:??? :O![]()
prvi kolokvij ti je do 60strok,snašla našlahvala.. sad me još samo zanima do koje str.je prvi kolokvij?? i jel sve u njoj bitno obuhvaćeno?
jel to sigurno?Da
mislis na ovo ako ne izadjemo na prvi kolokvij?jel to sigurno?
ali morat ćeš sjediti svih 45min jer ne daju da studenti odlaze kako tko vremenski napiše(jer se tako onda stvara buka i nered za ostale studente koji pišu ispit)mogu doci na kolokvij u pon i napisati samo ime i prezime i nista drugo?![]()
i otici nakon 5 min? jer bi htjela izaci na 2.kolokvij, a za ovaj nisam stigla nauciti nista... a ne zelim biti jedina takva![]()
prof Bogovac je na predavanju pokazala primjer kolokvija na kojemu je bilo 6 pitanja na zaokruživanje i 4 mini esejskaZnači koncepcija kolokvija će biti 5 pitanja na zaokruživanje, i 5 esejskih pitanja,jel?![]()
Joj uopće mi se ne sviđaju ta mini esejska pitanja,tu bi moglo biti svašta isto? :/prof Bogovac je na predavanju pokazala primjer kolokvija na kojemu je bilo 6 pitanja na zaokruživanje i 4 mini esejska
isti tip mini eseja kao što imamo kod politologijeJoj uopće mi se ne sviđaju ta mini esejska pitanja,tu bi moglo biti svašta isto? :/
Valjda neće u esejskim pitanjima biti tipa dohodak od imovine i imovinskih prava,i npr.isporuka dobara i usluga kod PDVa ili smanjenje ili povećanje porezne osnovicw kod poreza na dobit ili tako nešto duljeg tipa ...isti tip mini eseja kao što imamo kod politologije
Dvostruko oporezivanje imas u skripti od 127 str,a javna dobra neznam gdje je toGdje je dvostruko oporezivanje u literaturi? Gdje su svojstva javnog dobra?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.