Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
I kolokvijKoja je literatura za kolokvije? Pa nije valjda cijela ona knjiga Hrvatski fiskalni sustav i još dijelovi one druge.
Zato jer iz FPFZ trebamo znati samo odabrana poglavlja a HFS cijelu knjigu, znači sve ostalo što nije bilo u prvom kolokviju. Ako sam u krivu molim da me netko ispravi da ne učim bezveze ovu dosadu.Marionette, vezano za II. kolokvij kod knjige HFS koji su to dijelovi koji nisu u I. kolokviju, jel možeš napisati poglavlja i stranice - jesu to možda; doprinosi (str. 335-344), pristojbeni sustav (str. 345 - 367), javni dug (str. 369 - 382), javni izdaci (str. 383. - 499) ??
Jučer na predavanju je govorila profa kako se taj popis nalazi pod katedrom na webu, međutim kad sam otvorila taj dio koji se odnosi na literaturu, za knjigu HFS ne pišu poglavlja, pišu samo za ovu prvu knjigu ...
Sad sam provjerila na stranici katedre i piše da moramo znati još od 698-731, može netko pogledati jel ima zapisane te strane?I kolokvij
financijsko pravo i financijska znanost; 73-93, 102-247, 281-347, 367-422
hrvatski fiskalni sustav; 1-61, 86-137, 315-334
II kolokvij
FPFZ; 444-515, 558-573
HFS; svi djelovi koji nisu u I kolokviju
Kao što se može zaključiti ja nisamDa li je itko polozio prvi kolokvij po onoj skripti od 127 str?
Ni ja još nisam počela učiti al pošto se radi o kolokviju nadam se da stignemo.ljudi propustila sam jučerašnje i današnje predavanje! :/ al sutra bi došla! dal mislite da se objektivno stignem pripremit za 1 kolokvij ak još nisam nabavila ni skriptu?:S p.s. postoji valdja neka kratka al slatka skripta?![]()
za prvi kolokvij stranice 1-61, 86-137, 315-334 , a za drugi onda sve ostalo.dali treba znati cijelu knjigu H. fiskalni sustav, ili samo neka poglavlja?
Jel za I kolokvij ovo tocna literatura? Jer prije je netko napisao da iz FPIFZ treba sve do 422str..ako je ovako kao gore navedeno jos bolje:-DI kolokvij
financijsko pravo i financijska znanost; 73-93, 102-247, 281-347, 367-422
hrvatski fiskalni sustav; 1-61, 86-137, 315-334
II kolokvij
FPFZ; 444-515, 558-573
HFS; svi djelovi koji nisu u I kolokviju
Točna je literatura, imaš popis i na stranici katedre, samo kod drugog kolokvija treba još od 698-731.Jel za I kolokvij ovo tocna literatura? Jer prije je netko napisao da iz FPIFZ treba sve do 422str..ako je ovako kao gore navedeno jos bolje:-D
Je.. HvalaaaZnaci ovako,ako prodjes jedan kolokvij,padnes drugi kolokvij-ODOGVARAS SAMO DRUGU KOLOKVIJ
Ako padnes prvi,a prodjes drugi-ODGOVARAS SAMO PRVI KOLOKVIJ
Na usmeni izlazis tako da,PRIJAVIS USMENI ISPITA KADA JE ROK U 6MJ,I TADA TE PITA ONAJ KOLOKVIJ KOJI SI PAO.
ZNACI MOZES PAST PRVI,IZAC NA DRUGI,A MOZES PROC PRVI A PAST DRUGI.
Ako prodjes obadva kolokvija,onda te nista ne pita,daju ti ocjenu i pitaju te jesi zadovaljan,ako nisi onda odogvaras za vecu!
Jel sad jasno?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.