Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Sumanjm da će ti itko dati precizan odgovor zbog niza razloga.imam pitanje, naime ako sam ove akademske godine morala preci u izvanredne studente jer sam izgubila pravo redovnog studiranja (a predavanja sam odslusala davne 2010./2011. godine) da li ja imam pravo izaci na kolokvije prema tome ili ne?
nista nisam dala sa 2. godine jer su mi ostala 3 predmeta s prve jos pa bi htjela to probati na taj nacin. hvala na odg!
ides na katedru financijsko pravo i financijska znanost i imas na lijevoj strani repozitorij i odmah prva stavka : obavijest studentima studijskog centra za javnu upravu i javne financije i kliknes na to i vidjet ces da pise literatura i to ti je to.Gdje se nalazi reducirani popis literature iz knjige Financijsko pravo i financijska znanost?
Da li je to ovo: http://veleuciliste.pravo.hr/veleuc...avne_uprave/1._godina/nastavni_plan_i_program
ides na katedru financijsko pravo i financijska znanost i imas na lijevoj strani repozitorij i odmah prva stavka : obavijest studentima studijskog centra za javnu upravu i javne financije i kliknes na to i vidjet ces da pise literatura i to ti je to.
ok, ja sam sve postove za kolokvij pročitala i odem na str. faxa da vidim za kad je predviđen drugi kolokvij...i vidim kako tamo podcrtano piše obavijest REDOVITIM studentima stručnog studija javne uprave o održavanju prvog kolokvija iz financiranja javne uprave :S zašto su naglašeni redoviti, ako mogu i izvanredni? :/ ili ipak ne mogu..
napiši def orginarnih i derivativnih prihoda,zaokružiti točnu def vrsta poreza (direktni,sintetički,pretpostavljeni,katastarski,izvanredni),napiši def za poreznog platca i konačnog poreznog platca,napisat stope dohotka il dobiti sad nznm u RH i razrede u kojima su,pitanje na zaokruži sa stopama (točna def),zaokruži točnu def kod načela oporezivanja, rečenica vezana uz samostalni rad (točno/netočno), na zaokruživanje vezano uz izvore dohotka,svefazni porez na promet (isto na zaokruži točno), zaokruži točnu def za metode izračunavanja PDVa. Neki zadaci na zaokruživanje tražili su i koji ponuđeni nije točan. Eto, to ti je to čega se ja sjećam.Zasto ste tako skrti![]()
Recite napacenom narodu dozivljaje s kolokvija i koja su pitanja bila , hvala najljepsa!!![]()
Pa s obzirom da nas je 60 od 100 palo, dojmovi su fantastičnitek sam sad vidjela da postoji kolokvij iz financiranja, pa me zanima jel dosta učiti iz one skripte od 127 str, ili baš treba iz knjige, oni koji su bili na kolokviju kakvi su dojmovi??
imam pitanje u vezi kolokvija. moze mi netko reci koliko ima pitanja uopce otprilike, i primjer jedan, dva ako nije problem. i da li se kolokviji moraju prijaviti preko prijavnice ili se samo dode (izvanredna sam)? hvala!
sad vidjeh post gore malo s pitanjima![]()
bit ce obavijest gdje i u koliko sati? i hvala tine treba se prijavljivat, samo pratiš kad je rok i dođeš. danas mi je prof Cindori rekla![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.