Tourniquet
jane doe.
ja moram priznat da sam počela učit od 7. mjeseca al samo oko sat vremena dnevno..tak da ako si uzmeš par sati dnevno, može se i brže naučit..
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ha Nika, to ti se zove studiranjea po cemu mi je najbolje uciti...imam knjigu ali mi se to cini malo preopsirno
To sam i ja rekla i onda je on reko, da nije..onda sam se sjetila, odbija se od PDV-a koji će poduzetnik zaračunat na svoje prodaje...Ja danas prošla kod Arbutine, a učila sam iz knjige Hrvatski fiskalni sustav i skripte sa njegovim pitanjima, nekih tjedan i pol dana mi je trebalo, po 3-4 sata dnevno ali sa koncentracijom
Izrešetao me sa desetak pitanja - pretporez i od čega se odbija (ne znam od čega se odbija jer kad sam rekla "od prodaje" nije valjalo :/), stope poreza na dohodak, žalba, koja je razlika između pravomoćnosti i konačnosti nekog akta, proračunska dvanaestina, tko je povremeni obveznik kod pdv-a i to je to čega se sjećam. Svima sretno, a ja knjigu idem prodat![]()
Točno.Samo nemoj da se drugi put zainati pa postavi pitanje u kojim slučajevima poduzetnik ima pravo na odbitak pretporeza i na temelju kojeg dokumenta.odbija se od PDV-a koji će poduzetnik zaračunat na svoje prodaje...
I kak ti se dopada taj koncept? To može bit, čini mi se, simpatično, a sam nepotrebno stvara pritisak.Nakon toga nam nudi da uzmemo papir, zapišemo pitanja koja će nam izdiktirati i sastavimo koncept u natuknicama da nam odgovaranje ide brže ili da odmah odgovaramo.
Pa iskreno, meni je ok. Možeš si lijepo u miru pisati kako ti nalete misli, neke podsjetnike, a onda samo slažeš neš pametnog i povezano na temelju toga. Nema one tišine kad se ne možeš nečeg sjetit kad odgovaraš, tako da je i s te strane jedan plus.I kak ti se dopada taj koncept? To može bit, čini mi se, simpatično, a sam nepotrebno stvara pritisak.
Po knjizi i skriptama, od svakog profe pomalo. Pitanja su bila: objektni i subjektni porezi, porezni odbitak, metode za utvrđivanje porezne osnovice, postupak drugostupanjskog tijela, obilježja poreza...Objavili su!! Oni koji su prošli kod prof. Bogovac po čemu ste učili ?
Prva nekretnina se ne oporezuje, jer se smatra da će služiti za stanovanje, tek druga se oporezuje..moze li mi itko objasnit oporezivanje prve nekretnine??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.