Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja bih rekla da je to to.jel zna mozda netko odg. na pitanje ovrha nad pokretninama i nekretninama?? trzim u fiskalnom sustavu, ali nisam nasla... je to mozda ono oblici provodenja ovrhe: pljenidba pokretnina? hvala
to ti je u ćirilometodskoj 4 na gornjem gradu. popnes se stepenicama uz uspinjacu i prodes gore ravno pored grickog topa i malo raskrsce sa kaficem i tu ravno prva zgrada je ta zgrada. udes tu u haustor i ravno u lijevom kutu su ulazna vrata pa trazis po zgradi njegov kabinet koji je u prizemlju, soba 9.molim vas,nisam iz zg-a može mi netko objasnit di je kabinet profesora arbutine?
Čirilometodska 4, uđeš ravno u dvorište, pa je jedan mali ulaz, dolje u kutu lijevo, uđeš i na desno su stepenice, prođeš pokraj njih i odmah dva koraka desno kreću kabineti od prof. Arbutine, Mijatovića i Roglić.molim vas,nisam iz zg-a može mi netko objasnit di je kabinet profesora arbutine?
po forumu inace pisu da je to dovoljno, ali ja nisam bila kod njega pa ne bih znala iz osobnog iskustva...pitanjce
ja sam kod arbutine u srijedu, dali je dovoljno da učim onih njegovih 140 pitanja???
da, i meni je to logično ako će sad u 7-om mjesecu vrijedit treba i u 9-om.. do kraja akademske godine...ako netko zna dali se mijenja literatura iz financija u 9.mjesecu, mislim na oba dvije knjige?? Jer meni to nije logično, literatura bi se trebala mijenjati od nove akademske godine... Hvala na informaciji...pozz
MA ON TI JE SUPER!!! MENE PITAO-NAČELA PO WEBERU-jel je on???,to nisam znala,pa me pitao prirez i proračun. pita općenito,nikakve detalje.postavi pitanje pa ti pričeš,i da vremena za razmisliti.ne brini,jako je dobar,simpatičan...sretno!:laughing:zanima me kod prof. mijatovica... dali pita opcenito, ili treba objasnjavat? jel treba puno znat detalje ili je dovoljno da se bar nesto zna? jel treba puno znati za prolaz?? hvala
Evo za sve
U 9. mjesecu će ispitivati po novoj knjizi koja navodno izlazi krajem osmog mjeseca (možda i prije), to su nam rekli na predavanjima, zato je najbolje riješ financiranje sad da se ne mućite tražit novu literaturu (ako se nevaram samo će bit jedna nova knjiga, fiskalni sustav)
način oporezivanja gdje porez obračunava i uplačuje u drž. pror. ISPLATITELJ DOHOTKAnaplata poreza po odbitku i u kojoj je situaciji porezni obveznik pri tome??? jel može netko dati odgovor na ovo pitanje?? tnx
FORMALNI ELEMENTI PRAVNE DRŽ. - ograničenje drž. samovolje zakonimaMOOOOLIM VAS ODGOVORE NA PITANJA: Primjeri za izvore dohotka??, Formalni i materijalni elementi pravne države, Porezni pluralizam i monizam i virmaniranje proračuna.
Hvaaala vam puno, nikako nemogu nać..:sad:
Dođeš na trg bana jelačića,i tada radićevom ulicom ravno sve do kamenitih vrata (imaš putokaze) prođeš kraj kamenitih vrata(znači popneš se stepenicama) i tad ideš ravno i vidjet ćeš crkvicu sa krovom na kojem je naslikan grb, tamo skreneš lijevo i spuštas se par metara(prema kuli lotroščak) i vidjet ćeš ulaz u dvorište.. na ulazu ti piše ćm 4.. drugi način je uspinjačom.. ali to ti baš ne znam objasniti..nisam iz zga pa bih molila da mi netko objasni gdje se odrzavaju usmeni sutra ? /ĆM?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.