Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
dovoljno je ta skripta da se nauči, ali nauči..sretno ljudi!Dajte please ako tko zna...dal ova skripta od 127 stranica sadrži sve u sebi ili jos treba nesto dodatno za učiti, npr. zakon ili... HVALA
Također mislim da je dovoljna, kod Arbutine su prošli put prolazile na osnovu samo te skripte od 127str...kasnije neznam šta je bilo...Dajte please ako tko zna...dal ova skripta od 127 stranica sadrži sve u sebi ili jos treba nesto dodatno za učiti, npr. zakon ili... HVALA
jel mi može neko pomoć? :sad:dakle na rokovima u 9. mjesecu ostaje ista literatura za učenje??
evo kolegica je rekla da će ostati ista literatura za cijelu šk. godinu, s obzirom da nastupaju te izmjene od 1.7 mislim da nas mogu pitati što se i kako promijenilo, ali to možete i sami nać na netu ako si date truda tako da ja isto mislim da se to neće mijenjat do kraja ove šk. godine... nego tek od iduće 2010./2011.Rečeno nam je na zadnjem predavanju da će ispitna literatura ostati ista za cijelu školsku godinu.
prodi po forumu malo i nadi si njgova pitanja iaoko se nemoj bas skroz pouzdati u to jer mene je itao kako fizicka osoba moze postati obveznik poreza na dobit sto se nije vrtilo medu njegovim pitanjima. ali kazu da je kod njega najvca prolaznost i pita 3 pitanja, 2 su dovoljna za prolaz a ako znas sva 3 pita se vise ako hoces visu ocijenu. iako ovu jednu curu koja je odg sa mnom nije pitao za vise iako je znala super sva 3 pitanja, samo joj je dao 3. ali razg je na mob dok smo mi odg oko nove knjige pa je bio valjda zivcan radi toga. i ta knjiga najvjerojatnije nece biti gotova do rokova u 9 mj.saznala sam da odgovaram kod profesora mijatovica... jel mi tko moze reci nesto o njegovu nacinu ispitiavnja? sto najvise pita, dali postoje pitanja po kojima pita, kakvi su mu kriteriji za prolaz?? hvala vam unaprijed![]()
sad su 12%, 25% i 40%, a do nedavno su bile 15, 25, 35, 45.Koje su stope poreza na dohodak??Hvala vam puuuuno:wink5:
super ti je ona...ne bi rekla da pita u detalje,niti te ne muči dugo.pita dosta onako opće stvari iz različitih dijelova...možda će te tražiti primjer jedino.ja sam to položila u 2 mj.pa mi je već isparilo,ali znam da nisam bila dugo unutra,prvi mi je bio put i dobila 3.uglavnom radi nje,bio mi je ugodan ispit..jer je žena simpa i smirena i atmosfera je kod nje i više nego pozitivna.piplsići,helpajte,ja sam kod arbutine,da li je dovoljno da učim po njegovim pitanjima koja su tu u skripitarnici ?
porezni pluralizam - porezni sustav koji se sastoji od više poreznih oblikaMOOOOLIM VAS ODGOVORE NA PITANJA: Primjeri za izvore dohotka??, Formalni i materijalni elementi pravne države, Porezni pluralizam i monizam i virmaniranje proračuna.
Hvaaala vam puno, nikako nemogu nać..:sad:
ne bi trebao jer to nije pital nikog koga znam da je kod njega odgovarao... pita ti osnovna pitanja-pdv,prirez,virmaniranje proračuna voli,i znam da mu je omiljeno pitanje(mislim da je tak nekak) ovrha pokretnina i nekretnina-al to pita za veću ocjenu.ma,osnovna pitanja nauči,prof je ok!Da li Mijatović pita porez na nasljedstva i darove iii porezno pravni odnos??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.