tratincica
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jel zna netko šta trebamo znat kod poreza na promet, kod prof Lugarić?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
prođi po stranicama prije i naći ćeš njena pitanja..koja su najčešća pitanja koja pita prof Tereza Lugaric i gdje su usmeni-gdje joj je kabinet?
možeš, znam da možeš kod prof Lugarić!!!zna li netko mogu li se slušati ispiti i kod kojih profesora?
možeš i kod Cindori..zna li netko mogu li se slušati ispiti i kod kojih profesora?
ja sam ti bila prošli rok kod cindori..žena je ok..ako stvarno znaš prolaziš jer ispituje detalje i puno potpitanja..ja valjda nisam znala baš sve kad me je rušila...ima puno strpljenja i ako vidi da neznaš pričeka da vidi dal ćeš se sjetiti..ljudi imam ispit kod cindori. kakva je ona kaj trazi kaj pita i slicne korisne informacije bi molila. gdje ispituje yj koja je njeyina soba u cm
jel mi moze netko reci gdje se u knjizi nalazi kumulativni ucinak, osobni dohodak, privremeno financiranje, virmiranje, oblici dohodka
moye li mi netko objasniti razliku izmedu proracuna i proracunskog plana, razliku izmedu pristojbi i poreza, povoljnost za poduzetnike kod pdva, tko donosi plan proracuna, tko izglasava drzavni proracun, nad cime se moye provesti ovrha.
da li je metoda i nacelo preglednosti proracuna ista stvar
znam da ima puno pitanja ali meni bi to stvarno pomoglo.
hvala unaprijed!!
1.subjektivno neto načelo znači da od oporezivanja treba biti izuzet iznos neophodan za zadovoljavanje osnovnih egzistencijalnih potreba poreznog obveznika i za uzdržavanje članova njegove obitelji.što treba znat iz općeg poreznog zakona?
dali mi može netko ukratko odgovorit na ova pitanja, hitno i je a ne mogu pronaći odgovore:
1. subjektivno neto načelo
2. do kojeg je iznosa najviši prirez
3. originarni i derivatorni porez
4. platni razredi u postotcima kako su podijeljeni
5. rebalans proračuna
6. trošarine
7. vlastita potrošnja
8. paušalno oporezivanje
9. samostalna služba za drugostupanjski upr postupak
10. posredni porezi
11. progresivne stope
12. izvori oporezivog dohotka
13. faze izvršeja proračuna
lugarickoja su najčešća pitanja koja pita prof Tereza Lugaric i gdje su usmeni-gdje joj je kabinet?
samo usmeni!jel se iz ovog predmeta prvo ide na pismeni, pa na usmeni ili ima samo usmeni??hvala
Ja sam pao kod mijatovića jer fakat nisam znao ali on ti pita tri konkretna pitanja eventualno ti postavi podpitanje npr mene je pito virmaniranje proračuna, nešto u vezi pokretnina i nepokretnina i treće neznam ali sve u svemu meni je on okJa sam kod Mijatovića na usmenom. Kakav je on, jel itko zna? Koliko pitanja pita inaće..nadam se da ne rešeta sa sto pitanja kao prof. Arbutina =)
Ja sam bila prvi put kod prof. Mijatovića, ali pala sam isključivo svojom krivnjom jer nisam sve naučila. Profesor te pita 3 pitanja, znaš-ne znaš i to samo ona pitanja koja se stalno vrte po forumu. Nema nikakvih podpitanja i stvarno je korektan. Još sam od puno ljudi čula da kod njega nije problem proć, ako si prošo sva njegova pitanja.Ja sam kod Mijatovića na usmenom. Kakav je on, jel itko zna? Koliko pitanja pita inaće..nadam se da ne rešeta sa sto pitanja kao prof. Arbutina =)
hvala ti puno =) da, učim isključivo po tim pitanjima =)Ja sam bila prvi put kod prof. Mijatovića, ali pala sam isključivo svojom krivnjom jer nisam sve naučila. Profesor te pita 3 pitanja, znaš-ne znaš i to samo ona pitanja koja se stalno vrte po forumu. Nema nikakvih podpitanja i stvarno je korektan. Još sam od puno ljudi čula da kod njega nije problem proć, ako si prošo sva njegova pitanja.
Sretno ti bilo.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.