Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
evo za sve za profesora MIJATOVIĆA ---PITA SAMO PO SVOJIM PITANJIMA...i obraditi paznju na novi fiksalni sustav posto je to novo izdanje...postavlja tri pitanja, za prolaz je dovoljno dva odgovoriti nema pomaganja znaš neznaš!!nadam se da sam pomogla...po meni jedan od najboljih na ovoj katedrijel za prof. Mijatovića dovoljna ona skripta od 123 pitanja??)) jel bi trebalo što izmjenjivati... ja nemam novu knjigu pa ne znam...plizz hellpp
))))
fiksalni :unsure:gdje da nađem novi fiksalni sustav???
Želi znati da razumiješ gradivo, ugodan ispitivač, postavlja konkretna pitanja i postavlja podpitanja u slučaju da ti pričaš pa zaboraviš reći pokoji detalj pa te navede na odgovor. Inače, sve o njoj imaš u prethodnim postovima kao i njena pitanja, mislim da se drastično nije promijenila...:wink5:bi li itko bio dobar i meni poslao vezano za cindori? please, i hvalaa
e-mail maknut
usput kakva je ona na usmenom, i dali mi vazi skripta za nju od tereze lugaric?
neka mi netko odgovori pliz =)
fiskalnifiksalni :unsure:
mislim da je osobni dohodak plaća (ako nije neka netko ispravi...)Sve ljude dobre i loše volje molim za pomoć...
što je osobni dohodak (da li je to dohodak od samostalne djelatnosti)?
metode izračuna proračuna (ovo mi pitanje nema nikakve logike, pa ne znam jesam li luda ja ili onaj tko je ovo pitanje napisao)?
vrste oporezivanja, objasni direktno i indirektno oporezivanje?
kojim se aktom donosi prirez?
THANK YOU!
bilo bi dobro ako već ideš učiti iz skripte da si nabaviš novi pročišćeni tekst zakona o porezu na dohodak, jer ga je Cindori poslala nekim studentima, a bitan je kod svih, tako da... a jeli sadrži obe knjige ne znam, nisam učila iz nje...EJ! Jel netko učio po skripti od 76strana?i svim pitanjima sa foruma? Jel to dosta ili treba punnnooo više? Ja sam počela učiti po toj skripti pa me zanima jel ok i kakvo je vaše mišljene o njoj i jel ona sadrži obadvije knjige u sebi? Hvala!!:laughing:
Ne moze se...to nam je samo na drugoj dopusteno:crazy:Imam pitanje u vezi prijavljivanja ovog ispita. ja sam sad na drugoj godini , ali pitam za frendicu. zanima me dal se moze na prijavnicu napisat ime profesora kod koga bi htjeli odgovarat... znam da se na drugoj godini tak moze za građansko... kolko se sjecam za financiranje to nije nitko radio prosle godine... hvala![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.