AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

jele48

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ispravak * 5 pitanje sa današnjeg roka - Upravne reforme koje su se do danas provele u Hrvatskoj.

kruska

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kakva je Lalicka na usmenom ? Znam da imam 4 nule i to iz 2 i 3 poglavlja i da ce me to pitat pa ako bi neko mogo rec sta joj je najbitnije iz tih poglavlja ? Hvala

zsurin

Da li postoji ispitni rok za EUP u studenom,jer još nema objave ispitnih rokova akademsku 2015/2016 godinu? Da li je bio ispitni rok u studenom ove akademske godine za EUP-a?

miška

Postoji, postoji svake godine. Ukoliko si odslušao predmet, nema problema da ga ne bi mogao prijaviti.

Silinic

Pozdrav kolege..može li netko staviti link sa rezultatima jel ja ne mogu naći.. :( Hvala..

zegar

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pitanja sa usmenog kod lalicke: modeli upravljanja kapacitetom, cjelovito upravljanje kvalitetom, nacela prava EU, izravni i neizravni ucinci, upravni kapaciteti

soledad

Što je trebalo odgovoriti na pitanje:kada i kojim ugovorom je osnovana EU i kakva je struktura bila?

miška

Da pomognem, ako će kome pomoći... ja sam uzela pitanja odavde s foruma unazad 2 godine (pismeni i usmeni), skužiti će te da se puno njih ponavlja, i po tome učila. odnosno, uzela sam s face-a onu malu skriptu i vidjela koja pitanja nedostaju. S time da, moram napomenuti uz ta pitanja čitala sam knjigu da lakše razumijem gradivo. I upalilo je, tako da to je bio moj recept za pismeni i usmeni kod Lalić. Skripta mi je služila kao orijentir na što više obratiti pozornost.

mape5

Super Moderator
molim vas nemojte pred profesore nositi skripte..... opet sam vidjela skriptu tu s foruma koja se "prezentira" profesoru !!!!!!!!!!!!!!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks