AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

fakin

Super Moderator
piše na webu:
Koprić, I., Musa, A., Lalić Novak, G; Europski upravni prostor; Institut za javnu upravu (2012), str. 1-57, 70-154, 160-219, 236-279

DWade3

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Samo zbog ovog predmeta zelim da EU propadne.Najdosadniji predmet ikad,rađe bi gledao maraton talk showa Sanje Doležal nego ućio ovu hrpetinu gluposti koje mi nikad neće trebati.

mape5

Super Moderator
pitanja od danas...mislim samo dio :) jel se ostalih ne sjećam
europski gospodarski i socijalni prostor - imenovanje članova i sastav
nešto kao-koje su zemlje ušle u eu u efta proširenju i zašto
objasniti načela dobre vladavine po bijeloj knjizi
upravne vrijednosti

hm... ak sesjetim ostalih napišem... samo neka neko još to dopuni

capica

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ako krenem sada....možda ga stignem spremiti za 9mj....iako mi je muka na samo pomisao na ovaj predmet koji nema smisla!!!

lilith

piše na webu:
Koprić, I., Musa, A., Lalić Novak, G; Europski upravni prostor; Institut za javnu upravu (2012), str. 1-57, 70-154, 160-219, 236-279
Ako bi netko bio tako dobar da napise sta se izbacuje iz vugrine skripte? Nemam knjigu, a malo mi je problem ici do ZG po knjigu. Mislila sam to ici na rok u 9 mj, ali mozda da ipak pricekam 11...

sufi

Vi koji ste pisali zadnji rok u srpnju..kako je bilo s usmenim i da li je bila velika prolaznost s pismenim. Tko je pitao usmeno..Lalić?

Meni je prof Lalić rekla da se to mora znati. A znalo je biti i pitanje na pismenom iako rijetko. Za usmeno znam da to pita nekad jer sam slusala ispit. Osobno ja bih to u kratkim crtama fakat najosnovnije da nešto znaš reći. Ove glupe strukture ja bih zanemarila..pa kaj bude.

Mjosephine

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Nigdje ne mogu naći obavijest o skraćenoj literaturi koja vrijedi za nove rokove od 11.mj?! Jel znate gdje da nađem podatke o literaturi i konzultacijama?!

Darijana

Nigdje ne mogu naći obavijest o skraćenoj literaturi koja vrijedi za nove rokove od 11.mj?! Jel znate gdje da nađem podatke o literaturi i konzultacijama?!
katedra za upravnu znanost,predmeti,eup, informacije o predmetu,literatura

Silvia

Predlaže propise koje šalje na usvajanje Parlamentu i Vijeću (postupak suodlučivanja).

brineta12

Evo današnjih pitanja
1kad i kojim ugovorom je osnovana EU i kakva je struktura bila
tko imenuje predsjednika europskog vijeća i njegove funkcije
2 Nabroji politke EU i pr za svaku
načela dobre vladavine po bijeloj knjizi iz 2001
3 objasni normativni pristup
čimbenici obikovanja eupa
4nedostaci nezavisni reg tijela
što je eupan
kriteriji ulaska u eu
upravne reforme

ana2211994

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Moze tko pojasniti: 1. Cimbenike za oblikovanje europskog upravnog prostora
2.najvaznije upravne reforme koje subse dogodile u RH?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks