Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jes, tako je nikad ne kažu ocjenu, eventualo: kolegice, baš ste nekako na granicisamo info- ono 10/4, 3/10 il šta već vam piše na testu, NIJE OCJENA, nego broj 0... ak imate 3 nule piše 3/10, 3 nule i 10 bodova
mislim da na toj katedri (ako se nešto nije promijenilo) nikad ne kažu ocjenu pismenog prije odgovaranja.
dobite na uvid test, a na njemu piše kao što sam rekla, broj 0 i broj bodova.
Vugrina skripta je dovoljna i za dobru ocjenu! Tako da samo to.pozdrav!
po čemu je najbolje učiti? vugrina skripta ili je ipak potrebna knjiga?
znam da je individualno ali koliko vam je okvirno trebalo da naučite?
Ma htjedoh naglasiti da je garancija prolaska ak se ući po vugrinoj skripti, al ako je netko žedan dodatnih informacija i kao ja recimo gugla koji su hrvatski predstavnici u odboru regija, sto je Btw totalno nepotrebno i nema veze s prolaskom, eto možešto opet znači da ipak treba knjiga. a nekima dovoljna samo skripta
i kak sad?
ja ništa bez knjige
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.