AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

blueberry

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
o korisnosti predavanja ne znam. iz zimskog je semestra, predavanja su ponedjeljkom od 11,30 do 13,00, D IX

Kolegice, jel se može negdje vidjeti raspored predavanja za 2. godinu za redovne studente? Link koji je objavljen ne mogu otvoriti.

hvala

vesna.h.

Upisala sam izvanredno specijalisticki sa razlikovnim ispitima, dali se mora ići na predavanja , jel se može ispit polagati i prije 2. Mjeseca i koja je literatura nisam se uspjela snaći na stranicama faksa.?

capica

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
može li mi neka dobra duša reći koja je literatura potreba za ispit... moram ga položiti kao razliku predmeta...pa bi već polako startala sa učenjem :) :)

sufi

Ljudi hvale skriptu od Vugre a knjigu imas u kopiraoni za kupit. Pa po zelji iako ekipa vecinom po skripti uci.

bett

Ne treba se ucit dopunska literatura, nego samo obvezna
Hvala na odgovoru.
Meni je ovo ispit razlike na prvoj god. specijalističkog, znaš li možda da li izvanredni studenti mogu na rok sad u 11mj, ili se moraju odslušati predavanja?

vesna.h.

Hvala na odgovoru.
Meni je ovo ispit razlike na prvoj god. specijalističkog, znaš li možda da li izvanredni studenti mogu na rok sad u 11mj, ili se moraju odslušati predavanja?
Jel znaš možda kad je rok u 11 mj.? Ako ćemo moći izaći ?

sufi

Cure mislim da budete mogle na rok jer trebao bi biti u tj iza 10tog a predavanja za eup izvanrednih studenata je tjedan prije. Pitajte prof Lalic da vam ne bih krivo rekla al mislim da budete mogle.

bett

Cure mislim da budete mogle na rok jer trebao bi biti u tj iza 10tog a predavanja za eup izvanrednih studenata je tjedan prije. Pitajte prof Lalic da vam ne bih krivo rekla al mislim da budete mogle.
Hvala ti.
Da, predavanja za izvanredne su koliko vidim, 6. i 7.11. ako je rok nakon 10.11., onda postoji mogućnost da ćemo moći izaći na rok u studenom.

Kad će biti objavljeni rokovi?

marina24

Profesorica je danas rekla da i redovni i izvanredni studenti mogu izlaziti na ispite nakon sto odslusaju predavanja osim ako ponovno upisuju predmet. Onda mogu polagati u 11. mjesecu

bett

Profesorica je danas rekla da i redovni i izvanredni studenti mogu izlaziti na ispite nakon sto odslusaju predavanja osim ako ponovno upisuju predmet. Onda mogu polagati u 11. mjesecu
Super, po takvom, možemo na rok u studenom.:)

marina24

Ne znam kako su vama predavanja jer kolege nisu shvacale mogu li ili ne izac na ispit. Dakle, ukoliko je predmet prvi puta upisan u ovoj akademskoj godini polaze se u zimskom ispitnom roku tj. u 2. mjesecu, a ako je ponovno upisan i ima se potpis onda se moze izac sada u 11. mjesecu

blueberry

ove god. sam upisala 1. god spec.studija i po prvi put sam upisala sva tri razlikovna predmeta..e sad, zanima me dal netko zna dal moram dobiti kakve potpise nakon odslušanih predavanja iz tih predmeta, budući da sam izvanredna studentica?

hvala na odgovoru

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks