Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
i ja sam slušala ispit.Samo sam došla prije početka usmenog i pitala je mogu li slušati i nije imala ništa protiv. Bila je jako ugodna i dobar ispitivač, nije cjepidlačila i (barem po mojemu sudu tada) objektivno je davala ocjene obzirom na broj bodova pismenog i onog kaj su ljudi odgovarali tada.Govorila je broj bodova čak tada. Sjećam se da je jedna cura katastrofalno odgovarala i prof. se zaista trudila da isčupa neki temelj za dvojku, tak joj je i rekla na kraju. Imam samo riječi hvale za prof. Musu na usmenom, odgovorila mi je na neka pitanja nakon usmenog. Cura je došla na uvid u test i bila je jako susretljiva, objašnjavala joj pogreške. Iz svega mogu samo reći da si i sama želim jedan tako ugodan usmeni kod profesorice, kao i svima vama koji ćete tek polagati eup.jel postoji mogućnost slušanja ispita kod Muse? iskustva? hvala
ucila si iz skripte u skriptarnici ili???Ja sam jucer prosla kod prof Lalic, ma zena je super, svaka pohvala. Jako je ugodan ispitivac i pomaze ako zapnes. Dobila sam dva iz pismenog tak da je mene pitala neku osnovu. Cimbenici eupa, psp, akte kroz redovni postupak i odbor regija.
Sretno svima!
Ucila sam sveukupno 10ak dana svaki dan po 4-5 sati. NAPOMENA, ne radim pa mogu tak skombinirat.
daucila si iz skripte u skriptarnici ili???
a čuj mene je ispitivala državnu i bila je dosta zahtjevna,pitala me sto podpitanja.cura koja je odg.samnom je na pismenom imala 14 bodova a na usmenom je dobila 2. je ona simpa i ljubazna al je zahtjevna i detaljna,ko i cijela ta katedra.kakva je manojlovic inace??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.