Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
kad sam ja odgovarala bila je jedna cura sto je imala 8 bodova i kod najosnovniji pitanja (institucije) je znala sloziti jedva recenicu dvije i pustila ju je. jos ju je pitala jel ok dvojkazujao sam malo po forumu i vidim da svi imaju jako pozitivne komentare pa se nadam da tako stvarno i je
jedino što me zanima jel blaga i prema onima koji su imali osam bodova jer brijem da sam jedan od tih :unsure:
opa miki, onda ima nade za menekad sam ja odgovarala bila je jedna cura sto je imala 8 bodova i kod najosnovniji pitanja (institucije) je znala sloziti jedva recenicu dvije i pustila ju je. jos ju je pitala jel ok dvojkatako da, musa je super.
martina_sk dal postoji mogucnost da te pita druge stvari, a ne samo institucije iako nisi imao visoki broj bodova, jer, vjerovala ili ne, ja znam sve, osim institucija. i to, dosta dobro sam naucila ove druge slajdove. ?kad sam ja odgovarala bila je jedna cura sto je imala 8 bodova i kod najosnovniji pitanja (institucije) je znala sloziti jedva recenicu dvije i pustila ju je. jos ju je pitala jel ok dvojkatako da, musa je super.
nema na cemu i hvalaopa miki, onda ima nade za mene
hvala jos jednom martina (za uljup i ovo) sretno ti sa svime sto naumis![]()
institucije ce te pitati sigurno, mozda i dvije bez obzira na broj bodova, tako da si to nauci. njihov sastav i ovlasti su najbitnije. ako ne budes znala bas sve tocno nabrojati nece ti uzeti za zlo.martina_sk dal postoji mogucnost da te pita druge stvari, a ne samo institucije iako nisi imao visoki broj bodova, jer, vjerovala ili ne, ja znam sve, osim institucija. i to, dosta dobro sam naucila ove druge slajdove. ?
Mene je pitala dva pitanja EP i agencije.. Profesorica je super, tko je bio zadovoljan ocjenom iz pismenoga, ne bi ga pitala, upisala bi ocjenu...Sretno!kako je prošao ispit, kakvi su bili dojmovi i komentari i kakva su bila pitanja
- Doktrina nove javne uprave bila je utjecajna potkraj 1960.-ih i tijekom 1970.-ih u SAD. Naglasak je bio na socijalnim i političkim vrijednostima kao što su društvena pravednost, etičnost, odazivnost, participacija, zaštita manjina i njihova zastupljenost u upravi. Upravne su organizacije, smatralo se, postale veći problemi od društvenih situacija za popravljanje kojih su bile izvorno kreirane. Tešište se mora premjestiti na javne programe. Doktrina nove javne uprave inspirirana je lijevim, progresivnim idejama nabujalim u kriznim okolnostima.bok svima!, jel mi može netko napisati nešto o novoj javnoj upravi i novom javnom menadžmentu ,
1.načela za uspostavu okvira regulatornih agencijaako mi netko može odgovoriti .
1.načela za uspostavu okvira regulatornih agencija
2.specifičnosti tj. značajke tranzicijskih zemalja
3.2 oprečna procesa upravnih reformi
4. razvoj politike preleminarni stadij
i što se događa sa ovim stupovima nakon lisab. ugovora,
da!Jesu li prezentacije dovoljne za prolaz???
i ja isto kazem da jesu.Jesu li prezentacije dovoljne za prolaz???
Jesu li prezentacije dovoljne za prolaz???[/QUOT
da naravno:wink5:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.