Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mene to isto zanima jer je u slajdovima pisalo da dolazi do promjene odnosa među stupovima prije su bila 3 stupa a prema LU 2. Kod faze pristupanja da država kandidatkinja mora prihavatiti zakonodavstvo EU... IMA IH 5 KOMADA...Moze li meni neko reći kako je odgovorio na pitanje kako se direktive primjenjuju u nacionalnom pravu?kolege sta ste vi stavili na pitanja: zasto dolazi do erozije arhitekture 3.stupa nakon lisabonskog ugovora? i faze pristupanja(ne pregovora)?
moraš napisati tih 6 i ovo ostalo kaj si nabrojala država kandidatkinja mora prihvatiti zak. itd.cula sam da se dosta njih oko tog pitanja zanima, ja sam napisala faze pregovora znaci onih 6 : formalno otvaranje pregovora, analiticki pregled, sadrzajna faza pregovora, zatvaranje pregovora i potpisivanje ugovora o pristupanju, potvrđivanju u ep i ratifikacija u drzv. clanicama i zemlji pristupnici, ali ako nije to jedino moze biti ovo:
drzava kandidatkinja duzna je prihvatiti/ usvojiti/ prenijeti i provesti zakonodavstvo eu
EK mora odobriti i nadzirati proces, EK moze predloziti, ( kao odgovor na pregovaračko stajalište drzave kandidatkinje) zajednicko pregovaračko stajaliste EU, vijeće eu mora jednoglasno odobriti pregovaračka stajališta itd...sve sto pise nakon toga u tom slajdu... jedno od tog dvoje je sigurno, a sada, sta tocno... nisam sigurna..
pa oni nisu normalni dadnu nam 30min i očekuju da napišemo cijeli pregovarački okvir...trebamo pisat peticiju za više vremena:wink5:...jer se ocjena temelji na sposobnosti brzog pisanja a ne na sveukupnom znanju. a i njima bi bilo lakše ispravljati testove jer bi rukopis bio ljepši.moraš napisati tih 6 i ovo ostalo kaj si nabrojala država kandidatkinja mora prihvatiti zak. itd.
To je 100 % jer ja kad sam bio na roku u 2 mj onda sam ju pitao zašto sam dobio samo jedan bod na tom pitanju i onda je rekla da treba i ovo drugo napisati.
disi to nasla je poludi cekajucu rezz...i tek sad to vidila...ajme..::angry:Evo obavijesti koju sam sad pročitala na webu:
Obavještavaju se studenti da će rezultati ispita iz EUP od 12.4. zbog nepredviđenih okolnosti biti objavljeni u četvrtak, 14.4. prijepodne, a usmeni ispiti održat će se u petak prijepodne.
Zahvaljujemo na razumijevanju.
Eto, čekamo do sutra
Rezulatati su tu ali izgleda da su pogriješili datum!Na katedri na webu pravnog, još ništa nisu objavili, sad sam gledala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.