Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
u 10hjel zna tko kad je ,u koliko sati ispit 22.02
hvala također... pridružujem se tvojim željama... :laughing:ljudi, sretno svima suta na pismenom!
oko 14 hkad su rekli uopće da će biti rezultati? znam da će biti sutra, ali oko koliko sati jel netko zna? :confused2:
da li je ovo zadnje pitanje možda bilo "načela i karakteristike pravnog sustava eu" tnx..Pitanja s današnjeg roka (22.2.11)
1.a) Uloga i funkcije ES?
b) kako se sastavlja EK?
2a) Što je Proces stabilizacije i priduživanja i njegove značajke?
b) razlika između Sporazuma o PSP i Sporazuma o suradnji?
3a) što je EUP i njegova načela?
b) Glavni i sporedni čimbenici EUP?
4a) kandidati za članstvo, kvazi kandidati i potencijalne članice?
b) objasni zamor proširenja?
5.a) Što je s aktima trećeg stupa nakon stupanja LU?
b)Koja su načela EU? (tako nešto ili prava EU)
Uglavnom, ako netko čita ovo sad ili kasnije od profesora...pobogu ljudi zaista je malo 30 minuta za 10 pitanja...jednostavno ne stigneš ako želim taj test napisati kvalitetno (ne preopširno nego kvalitetno). Ja sam po naravi brzopleta i većinu stvari radim brzo ali ovo se zaista ne stigne a sipala sam kak se kaže odgovore ko iz rukava...
Pa barem dignite na 45 minuta...
Uglavnom, pitanja nisu bila teška (bar meni) iako nisam 2 odgovorila...ak ne nađem odogovor vjerojatno ću Vas pitati.
NAČELA I KARAKTERISTIKE PRAVNOG SUSTAVA EU (RANIJE I. STUP EZ)Koja su to nacela pravnog sustava???
odgovore na 4 i 5 pitanje imas ovdje u sedmoj prezentaciji politika prosirenja.Molim da ako netko zna odgovori na pitanja 2b, 4 a i b i 5 a i b
2b) AKTI TREĆEG STUPA NAKON LISABONSKOG...Molim da ako netko zna odgovori na pitanja 2b, 4 a i b i 5 a i b
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.