AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

Sonia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Komisije - usmeni u 14,00, ĆM4/ soba 32
1. Bilić Domagoj
2. Conjar Ana
3. Špehar Ivan
4. Vučković Dalia
5. Zadro Jadranka
6. Zrinjski Ivana

Četvrtak, 1. srpnja 2010. u 12,30 ĆM4/ soba 32
1. Butorac Marko
2. Duca Paola
3. Habuš Anita
4. Ibrulj Selma
5. Jagečić Jelena
6. Jančin Irena
7. Klemenčić Sonja
8. Kunštić Jasna
9. Pintarić anita
10. Radosavljević Tatjana
11. Sičaja Augustina
12. Trzun Monica

Četvrtak, 1. srpnja 2010. u 11,30, G10/3b
1. Adamić Kristina
2. Benović Ana
3. Brezović Sabina
4. Gabelica Dominik
5. Grden Maja
6. Kostibol Martina
7. Lehpamer Ivan
8. Lučić Mateja
9. Marjanović Željko

Četvrtak, 1. srpnja 2010. u 12,30, G10/3b
10. Martan Dijana
11. Obranković Ivana
12. Orešan Mirna
13. Premuš Ksenija
14. Škvorc Kristina
15. Žagmeštar Mateja

TIHANA K

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Rezultati ispita iz predmeta Europski upravni prostor i nacionalna uprava prije 2 minute

Komisije - usmeni u 14,00, ĆM4/ soba 32
1. Bilić Domagoj
2. Conjar Ana
3. Špehar Ivan
4. Vučković Dalia
5. Zadro Jadranka
6. Zrinjski Ivana

Četvrtak, 1. srpnja 2010. u 12,30 ĆM4/ soba 32
1. Butorac Marko
2. Duca Paola
3. Habuš Anita
4. Ibrulj Selma
5. Jagečić Jelena
6. Jančin Irena
7. Klemenčić Sonja
8. Kunštić Jasna
9. Pintarić anita
10. Radosavljević Tatjana
11. Sičaja Augustina
12. Trzun Monica

Četvrtak, 1. srpnja 2010. u 11,30, G10/3b
1. Adamić Kristina
2. Benović Ana
3. Brezović Sabina
4. Gabelica Dominik
5. Grden Maja
6. Kostibol Martina
7. Lehpamer Ivan
8. Lučić Mateja
9. Marjanović Željko

Četvrtak, 1. srpnja 2010. u 12,30, G10/3b
10. Martan Dijana
11. Obranković Ivana
12. Orešan Mirna
13. Premuš Ksenija
14. Škvorc Kristina
15. Žagmeštar Mateja

Jadranka15

Soba 32 - je prije bila od prof.Pavića, od kada je prof.Pavić u penziji u toj sobi ispituje dr.sc.Anamaria Musa, to je supr kabinet i nije vruće u njemu kao u njenoj sobi br.43 u potkrovlju. Javite pitanja - sretno

Marko9

pitanja sa usmenog... Javne alužbe, članak 41 dobra uprava, stupovi , Eur sud, agencije ,univerzalna služba načela, dalje ne znam... ali ona skripta od Obiwane od 24 str (57 pitanja) vam je čisto dosta za prolaz jer ja sam učio po tom par dana i dobio 4 ;))) Svima sretno :)

smotankusha

pitanja sa usmenog... Javne alužbe, članak 41 dobra uprava, stupovi , Eur sud, agencije ,univerzalna služba načela, dalje ne znam... ali ona skripta od Obiwane od 24 str (57 pitanja) vam je čisto dosta za prolaz jer ja sam učio po tom par dana i dobio 4 ;))) Svima sretno :)
znači da se iz te skripte učit? skuži se o cem se radi u gradivu i to?

ajd super, volim ovakve komentare - odmah dobijem volju za učenjem :D

Marko9

ma dovoljno i razumjivo !!! Dosta mi je odgovora skupi literaturu pa uči!!!, nabroji!!! ti iz vodiča!!! kaj imaš za učit... tu smo da si pomognemo i olakšamo stoga rokaj po skriptici i prolaz je ziher :)

smotankusha

ma dovoljno i razumjivo !!! Dosta mi je odgovora skupi literaturu pa uči!!!, nabroji!!! ti iz vodiča!!! kaj imaš za učit... tu smo da si pomognemo i olakšamo stoga rokaj po skriptici i prolaz je ziher :)
odlično! u devetom mjesecu eup je moj i Božji haahah :D

kikica

Pitanja s usmenog kod prof. Lalić. Eur.sud,vijeće EU, eur.vijeće, faktori koji otezavaju institucionalizaciju EUP-a, odluke, direktive, OMC, EUP sto je, kriteriji za pristupanje EU-i, stupovi EU, demokratski deficit...razlika izmedju vijeća EU i vijeća Europe...ispitivala je troje po pola sata.svakom po tri-četiri pitanja. Nas 6 prvih smo svi prošli.

jelka

predobar usmeni,ok atmosfera,ne cjepidlaci,2 do 3 pitanja,cca 5 min...sve pohvale za prof. Musu.. Eh kad bi bar svaki drugi bio tak super,bilo bi ljepše studirat..

monica

Djelim mišljenje s jelkom, ugodna atmosfera,par pitanja i to je to.. Ja dobila 3 i zadovoljna ;) Eh da,pitanja (Musa) : javne službe, e.ombudsman i CAF.

Sonia

predobar usmeni,ok atmosfera,ne cjepidlaci,2 do 3 pitanja,cca 5 min...sve pohvale za prof. Musu.. Eh kad bi bar svaki drugi bio tak super,bilo bi ljepše studirat..
jeej prošla si :happy::happy: ako mislim na dobru osobu :blushed::laughing:

paola1000

i ja prošla kod muse danas, pitanja: agencije, univerzalne službe i načela za javne službenike. postavi pitanje i pušta da pričaš opširno o tome. ako staneš onda krene s potpitanjima.

heartburn

ja sam učila iz neke skripte koja je pisana rukom i neznam ni kak je došla do mene, od 54 strane, stvarno su sva pitanja iz ispita tamo i eto prošla. dvojčica u indeksu i pa-pa EUP ode ja na drugu temu, sretno svima

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks