Afrodita
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Prošli puta su bili rezultati par minuta iz 23h pa vjerojatno budu začas :laughing:Koliko sam skužila,i na prošlom roku su tek oko ponoci cca stavili rezultate :/
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Prošli puta su bili rezultati par minuta iz 23h pa vjerojatno budu začas :laughing:Koliko sam skužila,i na prošlom roku su tek oko ponoci cca stavili rezultate :/
znači da se iz te skripte učit? skuži se o cem se radi u gradivu i to?pitanja sa usmenog... Javne alužbe, članak 41 dobra uprava, stupovi , Eur sud, agencije ,univerzalna služba načela, dalje ne znam... ali ona skripta od Obiwane od 24 str (57 pitanja) vam je čisto dosta za prolaz jer ja sam učio po tom par dana i dobio 4)) Svima sretno
![]()
odlično! u devetom mjesecu eup je moj i Božji haahahma dovoljno i razumjivo !!! Dosta mi je odgovora skupi literaturu pa uči!!!, nabroji!!! ti iz vodiča!!! kaj imaš za učit... tu smo da si pomognemo i olakšamo stoga rokaj po skriptici i prolaz je ziher![]()
jeej prošla si :happy::happy: ako mislim na dobru osobu :blushed::laughing:predobar usmeni,ok atmosfera,ne cjepidlaci,2 do 3 pitanja,cca 5 min...sve pohvale za prof. Musu.. Eh kad bi bar svaki drugi bio tak super,bilo bi ljepše studirat..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.