chasei
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hehe, onda izgleda da jučer nije bila umjetnički raspoloženaA ionak bi 95% ljudi na usmenom prošlo jer je umjetnost roknut kod Muse..tak da im dođe na isto
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hehe, onda izgleda da jučer nije bila umjetnički raspoloženaA ionak bi 95% ljudi na usmenom prošlo jer je umjetnost roknut kod Muse..tak da im dođe na isto
na prvu je meni bilo katastrofa, toliko papira, ali to ja sam napisala odgovore na pitanja koja su ovdje napisana to naučila potrefilo se u pismenome i eto prošla, učila svega par dana jedino što je potrajalo dok sam si našla odgovore na pitanja duže nego što sam učila!:wink5:čestitam svima na prolazu! ja sada polažem državnu upravu tj.čekam rezultate...uglavnom,izašla bi na eup 29.6 pošto je ista katedra pa dok sam još u tome (ako uopće ima sličnosti sa upravom :confused2pa me zanima od vas koji ste to friško položili ako možete koji savjet napisati... iz čega ste učili? koliko vam je trebalo?zanima me hoće li mi 2 tjedna biti dovoljno) i da li je zahtjevan ispit ,dosadan i sl.?
Potpisujem sve što je rekla kolegica, ista situacija i kod mene. Ispit nije strašan, samo što je literatura takva kakva je.. Prvo sam sakupila sva pitanja s foruma, našla odgovore i učila par dana i to je to. Pitanja s foruma se stalno vrte u krug, i ako se to nauči prolaz je siguran. Ja sam neke odgovore tražila po slajdovima, neke po netu, pogotovo Lisabonski ugovor, i neke tu po forumu i to je to. S obzirom na to koliko sam učila nisam bila sigurna da ću proć, ali eto, posrecila su mi se i pitanja na pismenom.da,meni je svaki ispit kad krenem užas ali kada se ufuram ok.,a daj mi reci ta pitanja sam našla ali odgovore...tražila si na netu?google ili nešto drugo? hvala ti na odg.
tamo na onoj prezentaciji di su ti doktrineeuropska vladavina definicija i to, gubim se vec po papirima, gdje se to nalazi??
DaDa li je dovoljno za prolaz ako odgovorim na sva pitanja s foruma i skinem ove odgovore
Slažem se s kolegicom, lijepo si sakupi pitanja s foruma, netreba ti dugo za to i odgovaraj si, imaš puno toga po netu o EU, stigneš do utorka, pitanja se vrte u krug i ako ih naučiš nemaš problema. Imaš tu i na forumu odgovore na neka pitanja, prolistaj, bude ti jasnije, a ako nebudeš mogla nać koji odgovor pitaj tu na forumu. Sretno :laughing:ljudi,jel ima tko odgovore sve na jednom mjestu od tih pitanja na 6.str?? jer trebat će mi previše vremena da ih nađem.danas počela učiti a ispit je u utorak.ovo je koma...konfuzno.ne znam odakle da učim.bila sam na str.entereuropa i tamo sam izvukla neke stvari...slajdove ne mogu otvoriti .:frustrating:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.