Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da, svi koji su danas bili u potkrovlju zaslužuju 2 ako ništa onda barem zbog silnog znojenja u onom nenormalno zagušljivom i vlažnom prostoru. Još da sam starije žensko mislio bi da me tuku valunzi:tongue2:. (sve prisutne kolegice bez ovrede, šala mala).
Musa je danas ispitivala sve koji su prošli na pismenom. Vrlo kratko, ali ne i slatko. Ja sam prošao :tulum:, ali je bilo i ljudi koji su pali. Mislim da je dvije kolegice naručila za konzultacije za slijedeći četvrtak, a jednoj je rekla da se vide na jesen:sad:. Pitala je;
osnivački ugovori, regulatorne agencije, kvaliteta u javnoj upravi, službe od općeg interesa (javne službe), europska komisija i to je sve što sam ja čuo na svoje uši.
Ne dopada mi se njezin nezainteresirani pristup i minimalna komunikacija pri ispitivanju, njoj kao da se ništa neda. No dobro, bitno je da to više ne moram učiti. Sretno svima koji to uče!:wink5:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.