AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

calista

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozz,
Dali se može izaći na kolokvij ako sam prošle godine odslušala kolegij, tj dali moramo ponovo prisustvovati predavanjima? hvala

ninab

pozzz ekipa
da li se negdje moramo prijaviti za kolokvij 30.11. ili kako to već ide?
thnx
netko bilo tkooooo

goga

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pozzz ekipa
da li se negdje moramo prijaviti za kolokvij 30.11. ili kako to već ide?
thnx
netko bilo tkooooo
Kolokvij će se održati u ponedjeljak 30.11. putem Merlina s početkom u 17 sati.

Literatura u smislu stranica iz knjige za 1. kolokvij utvrđena je u infopaketu. Ta se literatura odnosi na materiju predavanja 1-5 kako su utvrđeni u infopaketu, a u stvarnosti su predavanja 5 i 6 zamijenjena zbog obaveza nastavnica. Dakle - u odnosu na predavanja - kolokvij obuhvaća materiju predavanja 1-4 i 6.

Svi studenti koji ispit iz predmeta Europski upravni prostor i nacionalna uprava polažu po prvi, drugi ili treći put imaju pravo polagati kolokvij ako su prisustvovali na najmanje 4 predavanja (redovni studenti) ili predavanju za izvanredne (izvanredni studenti ili su izostanak sa predavanja za izvanredne studente nadoknadili prisustvom na predavanjima za redovne studente).

Prijava za kolokvij nije potrebna. Preporučuje se studentima da Merlinu pristupe 10tak minuta prije samog kolokvija kako bi bili spremni na rješavanje u predviđenom terminu. Test će postati dostupan 30. studenog u 17h te ga prije toga nije moguće vidjeti na Merlinu.

Kolokvij se sastoji od 10 pitanja u obliku višestrukog izbora. Vrijeme predviđeno za pisanje testa je 12 minuta. Moguć je jedan pokušaj rješavanja. Pozitivni odgovori se vrednuju 1 bodom. Za pozitivno polaganje kolokvija potrebno je ostvariti 6 od mogućih 10 bodova.

taz

Kolokvij se sastoji od 10 pitanja u obliku višestrukog izbora. Vrijeme predviđeno za pisanje testa je 12 minuta. Moguć je jedan pokušaj rješavanja. Pozitivni odgovori se vrednuju 1 bodom. Za pozitivno polaganje kolokvija potrebno je ostvariti 6 od mogućih 10 bodova.
Je l ima onda usmeni ili je to - to?

Matija

Jel na pitanja u Merlinu moramo odgovarati redom ili možemo preskočiti pitanje pa se vratiti na njega? Neka netko to malo pojasni. Hvala

anita1989

Jel na pitanja u Merlinu moramo odgovarati redom ili možemo preskočiti pitanje pa se vratiti na njega? Neka netko to malo pojasni. Hvala
U informacijama na merlinu piše da se pitanja otvaraju jedno po jedno, znači ne vidimo sljedeće pitanje i ne možemo se vraćati na prošlo pitanje, jednom kad odgovorimo, nema natrag.

anita1989

Je l ima onda usmeni ili je to - to?
nakon položenog kolokvija, polaže se drugi kolokvij usmeno, preostali dio gradiva, i to na zimskom roku ili proljetnom, znači u travnju je zadnje da položimo drugi kolokvij.

Matija

Kakva su ono pitanja bila? Niti stignem pročitati niti razmisliti niti išta. Ne mogu vjerovati. Imam 3/10. Učio 2 tjedna, došao na kolokvij, ispao budala. Katastrofa. Zanima me prolaznost.

nepravni

toliko sam i ja imala, prestrašno....
stvarno premalo vremena, mislim moraš si uzet vremena i dobro pročitati pitanje jebo ih ja
ali rekla je prof da ćemo na slijedećem predavanju raspraviti o kolokviju pa me baš zanima kaj će nam reći

nepravni

Kakva su ono pitanja bila? Niti stignem pročitati niti razmisliti niti išta. Ne mogu vjerovati. Imam 3/10. Učio 2 tjedna, došao na kolokvij, ispao budala. Katastrofa. Zanima me prolaznost.
e i mene. ja učila ove institucije EU ko budala, na kraju najviše pitanja iz ovih zadnjih 6 stranica o pravu EU for fuks sakes

goga

Da li je vama bilo ponuđeno da se vratite na neko pitanje kad ste predali test?
Meni da, jer je ostalo 1 min i nešto, i kad sam opet stisnula završi, priznao mi je samo 1 bod.
Ne znam da li imaju u evidenciji i taj prvi dio......

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks