Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pa, ovaj sam dao iz prve nakon cca. 2 tjedna ucenja iz skripti (iz skriptarnice)...a sad ucim ULJP takodjer isto toliko. vidjet cu dali ce biti dovoljno, ali nekako mi se cini da je EUP laksi. odnosno laksi za citat mi je biook,čisto onako pitanje koji je predmet lakše naučiti ovaj ili ljudske potencijale(inaće taj ispit mi je tako dosadan i nemam baš volje).Hvala.
eup je lakši. ima manje a i lakše je gradivo.ok,čisto onako pitanje koji je predmet lakše naučiti ovaj ili ljudske potencijale(inaće taj ispit mi je tako dosadan i nemam baš volje).Hvala.
Uči po pitanjima, neće se ziher mijenjati. Ta knjiga prošireni su ti oni slajdovi koje smo svi pljuvali da su kao natuknice. Dakle prati gradivo po pitanjima. A ovaj ispit ne čini se težak, ali je lutrija..ako ti ulete općenitija pitanja može se glatko riješiti bez puno muke.Dobro nauči institucije jer one su na svakom roku, bar jedno pitanje..na usmenom su ziher, ma tko te ispitivao, prof. Lalić recimo sama je navela na predavanjima izvanrednima da ona pita ziher jedno pitanje iz institucija svakoga. A ostalo, prati pitanja i deri po knjizi jer sada su unutra (navodno) i članci koji su se morali posebno učiti.Imaš dosta vremena do kraja mjeseca ako učiš samo eup, na ovaj način. Sretno na roku!Kupila sam knjigu i počela učiti po njoj ali imam svoj stari problem- sve mi se čini bitno , a kad vidim ove skripte dosta je skračeno ...
Zanima me ako naučim ovu skriptu od 30 str. dal je to sve što obuhvača ispit ... ili će sada promjeniti i pitanja na ispitu zbog knjige ...
Nadam se da redovni studenti znaju nešto više o tome, jer meni je ovo razlika, nikad nisam slušala ovaj predmet i prvi puta dolazim u doticaj s njim ...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.