AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

tea_90

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
e, a iz čega na kraju učiti? planiram na rok u 2 mjesecu, tamo 28.2. pa koja će knjiga naposljetku biti?

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
knjiga se očekuje oko 15.tog siječnja, bit će da su zato pomakli oba roka u veljači na 14. i 28. veljače. Nadam se da ste to skužili na obavijestima za rokove 2.godine da ne bi bilo "nismo znali" u veljači, oni koji planiraju polagati eup tada.

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Za izvanredne na predavanjima u 11 mjeseci 2011. rečeno je da će knjiga iz EUP-a izaći oko 15. siječnja 2012. godine, te da nova ispitna literature za EUP je u mjesecu veljači, a stara literatura će biti još važeća na roku u mjesecu siječnju, ta informacija je data od mr.sc.Goranake Novak Lalić i doc.Musa

martina_sk

Administrator
ma znam to sam već vidjela, al u zagradi piše da je knjiga u pripremi i sad pretpostavimo da bih izašla na rok u 1 mjesecu i iz čeg onda da učim? :cool:
u prvom mjesecu još vrijedi stara literatura pa možeš učiti po njoj, a ako do drugog ne izađe ova nova knjiga po kojoj se treba učiti za rokove u drugom mjesecu onda ne znam što da radite :) ali kao što kažu, trebala bi izaći oko 15.01.

Jadranka15

Rečeno je na predavanju za izvanredne u 11 mjesecu 2011. da knjiga iz EUP izlazi najkasnije do 15. siječnja 2012, te da još u 1 mjesecu je po staroj literaturi, a u veljači po novoj, to su riječi mr.sc.Lalić Novak i doc.Muse, onda im treba vjerovati, živi bili pa vidjeli.

ssanjaa

Može li mi netko reći tko ima iskustva (dobra) dal je skripta iz skriptarnice onda od 50 str. dovoljna za prolaz ako se pošteno nauči??? plus da malo prošvljljam kroz prezentacije koje imam...

Jadranka15

Najbolje uči po njezinim prezentacijama, novine informacija preko web stranice enter-europa i dosadašnja ispitna pitanja pismenog dijela ispita koja su objavljena na stranicama ovoga foruma.

tam

poštovani kolege, budući da se bliži rok u 1. mj neka mi netko pomogne i odgovori na pitanje KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU ZAKONODAVNIH PROCEDURA U KOJIMA SUDJELUJE EP ?? hvala

Melanie

Bakalar
Kolege,
danas sam išla tražiti novu literaturu za ovaj predmet i za državnu upravu, nije je bilo niti u fotokopiraoni, niti u knjižarama niti u bibilioteci... ? Kako da se spremam za nadolazeće rokove? -.-

Andreja

Obavještavaju se studenti da se predavanje iz predmeta Europski upravni prostor neće održati u srijedu 18.1.2012., zbog spriječenosti nastavnice. Nadoknada predavanja održat će se zajedno sa sljedećim predavanjem u srijedu 25.1.2012., od 8,00 do 11,00.

Jadranka15

Molim redovne studente da sa predavanja iz EUP koje će se održati 25.01. od 8 do 11 sati da napišu pitanja i teme koje će biti na tom predavanju ili kratki rezime sa tog predavanja jer vjerujem da će nama izvanrednima koji smo u radnom odnosu tj. koji u tom terminu neće moći biti na predavanjima na taj način izađu u susret. Hvala

Giulietta

danas sam bila u knjizari i NARAVNO NEMA KNJIGE NITI SE ZNA KADA CE DOC??? pa kak oni to misle??? tjedan dana prije ispita pustit u prodaju -_-

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks