Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Lalić je u 3b u G10 jel?
i druge stvariljudi zna netko jel oni pitaju ono što nismo znali u testu ili i druge stvari???
Sve pohvale prof. LalićProf.Lalić je super i rijetko se kod nje pada ispit, izvlači iz kandidata svim snagama da prođe, i svaki kandidat koji dođe kod prof.Lalić na ispit - prođe, a ostale ispitivače ne bi komentirala...
ja sam učila iz prezentacija... sve što je u njima je bilo na pismenom,a i prof. Lalić pita isključivo samo ono šta je u prezentacijama! prošla sam iz prve!iz čeg učite eup?
mislim da nejel faks radi sutra?mislim stavili su da su prijave za eup pa ne kužim..
Za danas nisam siguran, ali pretpostavljam da ne radi jer je svetkovina Tijelova.jel faks radi sutra?mislim stavili su da su prijave za eup pa ne kužim..
I kaj sad? Piše da su prijave za eup 21. i 24.06... Ja sam mislila sutra prijavljivati... :frustrating:ne radi faks u petak!!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.