Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mislim da misle na usmeni ispravak, al najsigurnije ti je poslati mail Lalički pa je pitaj sve što te zanima.Objavljeni su rezultati. Moze li mi netko objasniti sto znaci ovo da studenti koji nisu polozili drugi kolokvij mogu ici na ispravak? Jel to znaci na usmeni ispravak ili ponovno pisati drugi kolokvij? I jel moramo prijaviti izlazak na ispit ili ne moramo ako idemo na ispravak kolokvija?
Piše u terminu kada se održavaju ispiti iz Eup-a. Ja bi to protumačila u vrijeme kad su navedeni rokovi za veljaču - znači 6.2. i 20.02. ili u travnju 10.04.Da li na upis ocjena dolazimo za vrijeme pismenog ispita ili kad ce bit usmeni?
Da to je malo nejasno objašnjeno. Valjda će još naknadno staviti obavijest.Pa da al ak smo prijavili 6.2 jel na pismeni ili na usmeni? Opce nisu napisali
Nitko baš?Može pitanja od Danas?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.