Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
U ponedjeljak, 22.1.jel se zna kad je drugi kolokvij? još nema nikakve obavijesti..
U 11:30, ali ne znam dvoranujel se zna kad je drugi kolokvij? još nema nikakve obavijesti..
HvalaU 11:30, ali ne znam dvoranu
Oblikovanje sustava regionalnog razvoja, promjene u sustavu javnih službenika, reforma upravnog sudovanja i postupanja, usvajanje novog koncepta službi od općeg interesa, organizacijske promjene, ratifikacija Povelje o lokalnoj samoupravi, inovacije u sustavu oblikovanja javnih politika, kontrola financijskog poslovanja javnopravnih tijela.Jel mi netko moze odgovoriti na pitanje: koje je reforme hrvatska provela u sklopu europeizacije tj pristupu EU?
Hvala
Našla sam odgovorOblikovanje sustava regionalnog razvoja, promjene u sustavu javnih službenika, reforma upravnog sudovanja i postupanja, usvajanje novog koncepta službi od općeg interesa, organizacijske promjene, ratifikacija Povelje o lokalnoj samoupravi, inovacije u sustavu oblikovanja javnih politika, kontrola financijskog poslovanja javnopravnih tijela.
To ti je na 273 str. knjige ako učiš po njoj.
Meni bi trebao odgovor na pitanje objasniti metode preuzimanja novih upravnih rješenja?
Hvala.
HvalaOblikovanje sustava regionalnog razvoja, promjene u sustavu javnih službenika, reforma upravnog sudovanja i postupanja, usvajanje novog koncepta službi od općeg interesa, organizacijske promjene, ratifikacija Povelje o lokalnoj samoupravi, inovacije u sustavu oblikovanja javnih politika, kontrola financijskog poslovanja javnopravnih tijela.
To ti je na 273 str. knjige ako učiš po njoj.
Meni bi trebao odgovor na pitanje objasniti metode preuzimanja novih upravnih rješenja?
Hvala.
[DOUBLEPOST=1516480565,1516479968][/DOUBLEPOST]
Našla sam odgovor![]()
Meni su baš bila dobra pitanja A grupeSva sreća pa sam bio grupa B,jer mi se čine lakša pitanja ,nadam se prolazu![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.