Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Efta je četvrto proširenje.Efta
Nije nego treće, istočno proširenje je četvrtoEfta je četvrto proširenje.
Nije nego treće, istočno proširenje je četvrto
Možda tu tako piše ali u drugo proširenje spada grčka,španjolska i portugal i to je mediteransko proširenje tako piše i u knjizi i tako je lalicka rekla na predavanju e sad ako one ne znaju....ja sam kažem ono s predavanja što je profesorica rekla i mislim da one očekuju da se tako nauči....naravno ti mozes kako hoces
E to nisam znala..nemam knjigu,a s predavanja se ne sjećam...ja sam bila sigurna da je efta četvrto proširenje,ali ocito sam bila u krivu sorryMožda tu tako piše ali u drugo proširenje spada grčka,španjolska i portugal i to je mediteransko proširenje tako piše i u knjizi i tako je lalicka rekla na predavanju e sad ako one ne znaju....ja sam kažem ono s predavanja što je profesorica rekla i mislim da one očekuju da se tako nauči....naravno ti mozes kako hoces![]()
Efta je cetvrto, to je nama lalić rekla na predavanju 100 %E to nisam znala..nemam knjigu,a s predavanja se ne sjećam...ja sam bila sigurna da je efta četvrto proširenje,ali ocito sam bila u krivu sorry
Ne znam što da vam kažem drugo sve sam rekla u vezi ove teme...neka svatko uči kako misli da je ispravnoEfta je cetvrto, to je nama lalić rekla na predavanju 100 %
prvo je irska, vb i jos neka
drugo je grcka
trece spanjolska i portugal
cetvro efta
peto ono veliko prosirenje, slovenija i sve druge
sesto bugarska i rumunjska
sedmo hrvatska....
Na usmenom ne pitaju koje je prvo,drugo,trece,cetvrto prosirenje tako,nego su pitanja mediteransko proširenje,efta proširenje i istocno prosirenje.i eventualno ako pitaju prvo proširenje(danska,irska,v.britanijaEfta je cetvrto, to je nama lalić rekla na predavanju 100 %
prvo je irska, vb i jos neka
drugo je grcka
trece spanjolska i portugal
cetvro efta
peto ono veliko prosirenje, slovenija i sve druge
sesto bugarska i rumunjska
sedmo hrvatska....
Samo da ispravim kolegicu, iako je stari post. Europski parlament je glavno zakonodavno tijelo.Re: Europski upravni prostor
Vijeće je glavno zakonodavno tijelo,bez Vijeća se ne može donijeti niti jedna odluka zakonodavne prirode(i nemojte miješati sa Europskim vijećem, jer ono još nije ni institucija, al će postat Ustavnim ugovorom), a trebamo znat one bitnije godine, osnutak EU, EZ i tak to, bar mislim tj. nadam se!![]()
posljedice rata i ekonomska obnova europskih zemalja (francuska, njemačka, zemlje beneluksa) na američku inicijativu. ovo je vrlo skraćeno. to ti je na prvoj stranici knjige vjerovatnoRe: Europski upravni prostor
možda smješno pitanje,ali koji su uopće razlozi nastanka EU/EZ,mislim kaj se tu treba konkretno napisati??![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.