Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam bila u prvoj grupi kod odgovaranja tako da ne znam za ostatak, ali nas tri smo prošle..dobih vrlo dobar:happy:molim pitanja danas na usmenom i prolaznost![]()
Na stranicama Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija si možeš skinuti Priručnik o Europskoj uniji za državne službenike: http://www.mvpei.hr/ei/download/2006/06/16/Prirucnik_o_EU.pdf Taj priručnik se preporučuje kao pomoć pri spremanju ovog predmeta.Pa malo mi je teško po natuknicama učit nešto s čim se prvi pit susrećem,a s čim si proširivala,tj.iz koje knjige?
stadiji oblikovanja politike : 1. Preliminarni stadij, 2. Donošenje odluka, 3. Provedba odlukanek se nađe koja dobra dušica koja bi odgovorila na ova pitanja- stadij oblikovanja politike, faze pregovora i proces stabilizacije i pridruživanja?
puno hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.