AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

Just smile

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
zna tko za nas koji smo se prebacili s prava i tamo polozili eng koje lekcije razlike
trebamo znat*???
One iz knjige English for Public Administration Study/prepared by Dunja Marija Vićan za drugu godinu. Dakle, ne trebaš učiti knjigu English for Lawyers nego samo ovu..tako sam bar ja..ovo ti je mail od prof pa ju kontaktiraj ili odi na konzultacije, u slučaju da se nešto promijenilo u međ[email protected]

mira

ima neko mail odJavornik???

One iz knjige English for Public Administration Study/prepared by Dunja Marija Vićan za drugu godinu. Dakle, ne trebaš učiti knjigu English for Lawyers nego samo ovu..tako sam bar ja..ovo ti je mail od prof pa ju kontaktiraj ili odi na konzultacije, u slučaju da se nešto promijenilo u međ[email protected]
koliko je to odprilike lekcija???hvala

dea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kod usmenog ispitivanje izvanrednih kad traže čitanje i prijevod jel se uvijek pita samo početak teksta?

mira

jel zna tko gdje mogu nabavit lekcije 7,8,9 iz knjige english for public administration???nemogi nac u skiptarnici ima samo od 10-13 hvala

LuckyIvana

u ponedjeljak u 11:00 je ispit...da li to znači da mi odgovaramo dok drugi pišu ispit?? doslovce pred svima??

katyy

jel prof ćubrić pita samo početak tj. prvi ulomak,prijevod i par pitanja ili prof sočanec

Tourniquet

jane doe.
Nemam pojma kakva je prof. Čubrić na usmenima ali ono kaj sam vidla na predavanjima, super je, i blaga i jako dobra :wub:
nadam se da je i na ispitima ok!

kjutić

izvanredni studenti isto dođu tamo u dvoranu 9 sad ovaj rok i odgovaramo kad redovni pišu ili?

andreja87

ROK 16.09.-Nismo odgovarali kad su ostali pisali, nego nakon pismenog... Profedorica Javornik-Čubrić je stvarno blaga, dobra, pomaže, ja sam izvanredni i samo sam morala odgovoriti na par pitanja ( marriage, youth, e-government), nisam ništa čitala i prevodila...

LuckyIvana

ROK 16.09.-Nismo odgovarali kad su ostali pisali, nego nakon pismenog... Profedorica Javornik-Čubrić je stvarno blaga, dobra, pomaže, ja sam izvanredni i samo sam morala odgovoriti na par pitanja ( marriage, youth, e-government), nisam ništa čitala i prevodila...
slažem se s kolegicom, jako je draga i smirena...naučite skriptu od archi ona je zaista dovoljna jer ta pitanja iz skripte pita...

bihter

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel mi moze netko reci ako je bio na prvom predavanju za redovne koja je literatura? I jel ista prof kao i na prvoj?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks