AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

Lolita

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
e ovak sad, izvanredan sam, a nezz kak to funkcionira profa na predavanjima nije ništa spomenula da je to samo usmeni na drugoj godini, pa šta da ja sad radim , kako se to prijavljuje ?? i dali je isitna da se odgovara kada redovni valjda pišu ispit jer sam tako na prvoj godini pisala ispit al nitko nije odgovarao.. čudno da

i koje lekcije moramo znatikao izvanredni, ima li na katedri prezentacije i dali su dovoljne za naučiti to ?

Lolita

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
dali mi može ko reći kako profesorica ispituje izvanredne studente jer prezentacije su sasvim kontra od knjige... iz čega onda učiti? a lekcija ovako ima fkt dosta a svi govore da je lagano :(

Paris

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dali mi može ko reći kako profesorica ispituje izvanredne studente jer prezentacije su sasvim kontra od knjige... iz čega onda učiti? a lekcija ovako ima fkt dosta a svi govore da je lagano :(
frendica je bila na ispitu i konzultacija i rekla joj je profa da se uci iz prezentacija jer kao knjiga je zastarjela !!!

Paris

OVO JE POST NAMJENJEN KOLEGAMA KOJIM ENGLESKI I NIJE BAS NAJBOLJA STRANA :) ... prof je stvarno super, draga itd... procitajte i prevedite si sve tekstove iz prve knjige, naravno samo prvi odlomak. Ja to nisam napravila, nego sam prosla kao samo one koje najcesce pita pa me je pitala onaj zakon kod prava vlasnistva (ja ga naravno nisma prosl ajer sam koza :p). Citanje i prijevod je bilo natucanje, na jedvite jade to procitala i prevela. Pitanja sam super znala i na aposolutno sve odgovorila. Dobila sam tri :) ali svakako i bez problema i mi kojima nejde eng. mozemo tj. mozete dobit cetri. Naucila sam onih 30 pitanja sa forumu, mrvicu ih dopunila i brak iz prezentacija... SRETNOOOOO ...

METVICA

Vidim da se ispiti održavaju najčešće 5 dana, kako je to raspoređeno, po abecedi ili.. Pošto sam izvanredan, idem samo na usmeni, pa bi molila za informaciju.

Ernych

jel iz knjige Engleski za pravnike treba od 7.-13. lekcije ili iz te neke druge, koju nemam :/ čitala sam sad zadnje postove...i vidim da izvanredni imaju samo usmeni, ali jel ista literatura onda i za izvanredne ili kako :S i znači čita se i prevodi i pita te neke definicije...

aha sad vidim da je iz te knjige 22.,23., 24., 27., 29., 32., 33., 34., 35. a ovo od 7.-13. je druga knjiga onda ili?

Ernych

e ekipa, nisam bila na predavanjima i ne kužim kak to ide..čitala sam nešto dok redovni pišu da izvanredni odgovaraju...al mene sad nema na opisu za eng :S a prijavila sam..izvanredna sam
.

martina_sk

Administrator
e ekipa, nisam bila na predavanjima i ne kužim kak to ide..čitala sam nešto dok redovni pišu da izvanredni odgovaraju...al mene sad nema na opisu za eng :S a prijavila sam..izvanredna sam
.
onda su te samo zaboravili staviti na popis, bitno da si na zapisniku kojeg ima prof. samo odi na ispit.

mira

zna tko za nas koji smo se prebacili s prava i tamo polozili eng koje lekcije razlike
trebamo znat*???

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks