Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
To ne znam, ali ako si prijavila ovaj rok idući tjedan i prošla oba kolokvija, trebala si se u ovu srijedu na predavanju dogovoriti s profom za termin usmenog. Neki ga imaju u četvrtak, ja recimo u petak... Još joj možeš poslat mail da se dogovoriš valjda.Mislite li da cemo imati odmah usmeni poslije pismenog u ponedjeljak s obzirom da je pismeni tek u 5?
Prosla prvi, a pala drugi, sad bas moram na ispit. Dosta nas je prijavilo ovaj rok al su to vecinom ovi koji su polozili preko kolokvija pa idu na usmeni kad su se dogovorili s profom. Netko mi je rekao da profa zna odmah ispraviti ispite pa pitati, s obzirom da nas je malo mogla bi, a opet ispit je dosta kasno pa sad ne znam, zato pitam ...To ne znam, ali ako si prijavila ovaj rok idući tjedan i prošla oba kolokvija, trebala si se u ovu srijedu na predavanju dogovoriti s profom za termin usmenog. Neki ga imaju u četvrtak, ja recimo u petak... Još joj možeš poslat mail da se dogovoriš valjda.
http://veleuciliste.pravo.hr/veleuc...vne_uprave/2._godina/ispitni_rokovi_2._godinazna li netko kada je ispit u lipnju za izvanredne studente?
pa obično je ponedjeljkom, al to zasigurno ne možeš nikako znati dok se ne objavi raspored ispita koji obično bude nekih pet dana prije ispita, onda piše točno vrijeme i sveznam da je rok od 15. - 21. lipnja, zanima me koji od tih dana je usmeni ispit za izvanredne... ako netko zna.
izvanredni imaju samo usmeni, 2 tjedna je dovoljno za naučiti ako ne i manjeMolim pomoc- citam malo zadnje postove jer se spremam u
u srpnju izac na ovaj ispit, skuzila sam iz cega moram
uciti no jedno nisam-zar izvanredni studenti nemaju pismeni
dio vec samo usmeni ili sam ja to nesto krivo shvatila?
hvala unaprijed
I da li je dva dobra tjedna dovoljni za ucenje?
Da li mozda znas sta pita na usmenom- prepricat tekst, prevest tekst,izvanredni imaju samo usmeni, 2 tjedna je dovoljno za naučiti ako ne i manje![]()
pita prijevod, znači da ti knjigu pročitaš ulomak koji odredi i prevedeš, najčešće pita prvi dio teksta, postavi nekoliko pitanja jednostavna npr što je brak, koje su prepreke, itd, imaš u skriptarnici pitanja najbitnija pa se prema njima orijentiraj, a iz dodatnih lekcija isto postavi pokoje pitanje, ništa strašnog ni teškogDa li mozda znas sta pita na usmenom- prepricat tekst, prevest tekst,
ili?
najčešće ti pita samo prvi ulomak, za čitanje i prijevod i to ne cijeli već tri, četiri rečenice, tak je kod mene bilo, pitanja su ti kratka i traži se kratak odgovor na njih , skripta je više nego dovoljna, profa je jako dobra, ugodna i susretljiva, stvarno nikakvih problema s tim predmetom, ja sam to učila dva dana i prošla bez problema,sve lekcije su bitne tako da sve prođi, jer pita iz svega ali stvarno nije strašno, sve ima u skripti i ona pomaže, malo duže traje to ispitivanje al zato što obično nateže za veću ocjenuljudi, ak zna ko, dal je dovoljno na usmenom kod izvanrednih dati profi takve odgovore kakvi su u onoj skripti od archi ili traži možda opširnije odgovore?? jel moramo znat čitanje i prijevod svih lekcija, i onih dodatnih?? hvala
pa to stalno svi pitaju i stalno svi dobivaju isti odgovor: da! pročitaj malo tu po forumu.dali izvanredni stvarno imaju samo usmeni dio ispita,budući da na 1.god.je bio i pismeni i usmeni dio?
e po čemu si učila? iz onih dodatnih lekcija te nije ništa pitala?Evo da i ja napisem svoje iskustvo sa ispita (usmeni samo):
profa je odlicna, smirena, strpljiva, pravedna. Pitala me
da procitam i prevedem prve recenice braka, pa me pitala sto
je brak, uvjeti. Zatim razvod sto je i nesto sto me malo
zbunilo jer u knjizi toga nema i to sam joj rekla naravno
na engl. kada brak moze biti ponisten, rekla sam preljub, okrutnost
i to sve i pita me i sta jos..ja se sjetim kod pitanja razdvojenost
2 i 5 god pita me razliku nesto smuljam (odg je nakon 5 god ne treba
consent) to je valjda u prezentacijama ne znam.
buissness org in us i o corporation. I to je to. Btw dobila sam
5 al sam je i zasluzila. Sve u svemu- da je bare vecina
takvih ispita, lezernijih..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.