AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ono sto se potpisujemo, dali treba imat ukupno pola potpisa skupljenih da bismo izasli na kolokvij ili to isto vrijedi i za potpise u indexu od prof? Ili se moze dobit potpis bez obzira dali se dolazi na predavanja?
Potpis u index se dobije bez obzira na to dal se uopće ide na predavanja, a sad za one potpise za kolokvij, mislim da treba biti 80 % prisutan..nisam sigurna neka me netko ispravi :blushed:

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Potpis u index se dobije bez obzira na to dal se uopće ide na predavanja, a sad za one potpise za kolokvij, mislim da treba biti 80 % prisutan..nisam sigurna neka me netko ispravi :blushed:
za kolokvij: 50%:wink5:

hrgolina

prof.Sočanac oita puno za prepričavanje? ja odgovaram samo onih 7 lekcija pa me zanima kak ide to s prepričavanjem-jel 1 ili više lekcija?

Twity

Ako netko ima 9.lekciju iz skripte English for public administration(Administrative doctrine from the new public managment...), a sigurna sam da ima(ne prijevod nego lekciju na engleskom), ja bih ga lijepo molila da mi ju pošalje na mail [email protected]... Sutra je ispit a meni u kopiraoni nisu kopiorali tu lekciju, molim vas za malo kolegijalnosti..častim kavom sutra onoga ko mi pošalje!!

Twity

poslano!
Puno ti hvala na trudu...ne znam koji je razlog, ali mail još nisam nisam dobila mail:sad:, ali nema veze uspjela sam se snaći na drugi način i nabavila sam tu famoznu 9.lekciju. Još jednom ti hvala.

hrgolina

Danas sam polagala eng kod prof.Sočanac i nema mjesta panici-žena je super, smirena i ispit traje svega par minuta. Sretno!!!

florencia

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
bok kolege i kolegice!! opet ja! sretno svima na ispitima iz engleskog..

a ja opet imam pitanja- izvanredni sam student, i zanima me postoji li na forumu nekakva skripta iz engleskog sa prijevodima tekstova koji su nam potrebni za ispit i odgovorima na pitanja?? puno puno hvala unaprijed!!!

redruM

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
literatura:...
A iz skripte ENGLISH FOR PUBLIC ADMINISTRATION STADY Zagreb 2006: Dunja M. Vićan lekcije: 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13.
Ta skripta je tu na forumu?Ili na katedri?
Ili to uopće nije skripta...

Marinica

bok kolege i kolegice!! opet ja! sretno svima na ispitima iz engleskog..

a ja opet imam pitanja- izvanredni sam student, i zanima me postoji li na forumu nekakva skripta iz engleskog sa prijevodima tekstova koji su nam potrebni za ispit i odgovorima na pitanja?? puno puno hvala unaprijed!!!
imaš tu pitanja na forumu nekih 30 i nešto, malo prolistaj topic, odgovori na ta pitanja i stigneš to naučit za 1 dan!! i ak ćeš imat vremena malo pročitaj tekstove i to je to
prolaz zagarantiran!

Ta skripta je tu na forumu?Ili na katedri?
Ili to uopće nije skripta...
nema je tu
imaš ju za nabavit u masarykovoj. to ti je ista ona skripta ko s prve godine za engleski 1

chasei

pozdravček...
gledala sam tu malo postove i zanima me da li je još uvijek aktualno to da izvanredni studenti nemaju pismeni?
i one lekcije koje se spominju na početku foruma još uvijek su te koje trebamo znati?

hvala

hrgolina

pozdravček...
gledala sam tu malo postove i zanima me da li je još uvijek aktualno to da izvanredni studenti nemaju pismeni?
i one lekcije koje se spominju na početku foruma još uvijek su te koje trebamo znati?

hvala
nema pismenog za izvanredne. ako si dala na pravu eng na 2god, onda samo onih 6-7 lekcija iz one tanke knjige. lekcije 7-12 mislim da su...

chasei

nema pismenog za izvanredne. ako si dala na pravu eng na 2god, onda samo onih 6-7 lekcija iz one tanke knjige. lekcije 7-12 mislim da su...
nisam dala eng na drugoj godini, jer mi je odvratan taj predmet...
znači onda onih nešto iz veće knjige ( lekcije koje su izdvojene tu na forumu ) i te iz tanke knjige?
a na što se bazira više na ispitu, dodatne lekciije ili iz one knjige za pravnike ili oboje podjednako ili šta?

laminat

Jel istina da ako položimo oba kolokvija,da na usmenom odgovaramo samo gradivo iz prvog semestra??

hrgolina

nisam dala eng na drugoj godini, jer mi je odvratan taj predmet...
znači onda onih nešto iz veće knjige ( lekcije koje su izdvojene tu na forumu ) i te iz tanke knjige?
a na što se bazira više na ispitu, dodatne lekciije ili iz one knjige za pravnike ili oboje podjednako ili šta?
u toj drugoj tankoj knjizi ti je popis kaj moraš znat iz eng.za pravnike-nekih 10 lekcija... ajd pogledaj postove malo pa nađi mailove od profesorica. najbolje da njih točno pitaš. jako su susretljive-ja sam objema pisala i dobila odgovor kroz par dana.

laminat

Pošto je ovu srijedu 2.kolokvij,zanima me jel zna neko jel budemo podijeljeni u 2 grupe ko i za 1.kolokvij,ili svi skupa pišemo??

Btw. kolokvij je u standardnom terminu predavanja,jel??:bonk::tulum::smoker:

Baš cool kaj je Lelija svratila prošli put pa nas fino obavijestila o svemu,od srca joj hvala :snaiper::ceka:

pozz ekipa jel zna netko što točno obuhvača drugi kolokvij??? :)
Od Unit 7 do Unit 13

Imaš prijevode tih tekstova u skriptarnici pod Prijevodi novih lekcija..

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks