AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: I. godina

only girl

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Trebam pomoć...iz čega da učim za 1.kolokvij iz egleskog i šo je važno da učim? prva sam godina :cry:
Uči iz prezentacija riječi i prijevod, iz knjige na kraju svake lekcije legal terms. Malo ponovi gramatiku i prijevode tekstova. Kolokviji stvarno nisu teški i uz malo truda možes dobiti dobru ocjenu. :)

mcook

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav svima, imam jedno pitanje,
dobila sam 2 iz kolokvija i na kraju ispada da ima ispravka pa ja sad ne znam dal da idem samo na usmeni ili da idem na ispravak ak se to može (jer mi je glupo imat 2 iz eng, čitala sam da se može dosta dić ocjena ali nisam sigurna)
Hvala svima na odgovorima :)

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Profesorica Marijana Javornik Čubrić je duša od čovjeka. kvalitetan je profesor i prije svega čovjek. tko god prođe pismeni,ne treba se bojati da će pasti usmeni(taman ne znali ništa). jedna od rijetkih koja na usmenom diže ocjene. ako ste dobili iz pismenog 2 na usmenom vam može dati 4,ako ne i 5(neka se jave oni koji su digli ocjenu s 2 na 5). mislim da ima takvih. = )

tko god je s engleskim na vi,NE BOJTE SE!
evo ti odgovora nikolina94

sa3sa3

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
prof cubric je stvarno tolerantna ali se mora znat. i sama je rekla kako nije bitno da li znamo dobro pricati engleski nego da je bitno da znamo gradivo koje se od nas trazi. neki koji su u srednjoj imali 4 na kraju su imali 2 jer nije stvar znanja engleskog nego je sve u gradivu koje ucimo.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks