AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: I. godina

DWade3

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dali ima neko informaciju kada je ispravak?
99.9% sam siguran da ce biti na vrijeme objavljeno na stranicama fakulteta.Ako se nekim slucajem to ne dogodi onda odes na predavanje ili konzultacije i pitas.Ako si onemogucen zbog posla ili neceg drugog pa nemozes doci na predavanje onda posaljes mail profesorici koji imas na katedri za strane jezike na stranici pravnog fakulteta u Zagrebu.

anam

zanima me da li je bolje ucit iz prezentacija ili ovo sto ste stavili u skriptarnicu, slicno je ali mislim da nije isto

valka

ne mogu baš čitat prošle postove, pa ako je već prije odgovoreno jeb***, ako bi mi netko mogao napisat, kak izgleda taj ispit i pismeni i usmeni iz engleskog? bila bi jako zahvala, jer sam nadobudna i nemam vremena baš a htjela bi to lijepo naučit,pa ako znate neki lakši način, skripte,prezentacije,knjiga? hjoj. hvala :*

anam

ovako ja znam da imamo i pismeni i usmeni, za pismeni trebas znati 1,2,3,8,12,13,14,15,16 lekcije iz knjige i jos 6 dodatnih lekcija. test se sastoji od 4 zad.
1. moras ubacit clanove (a,an the) i glagole
2.prevesti s eng na hrv (valjda pravne fraze)
3.ubacit rijeci u tekst
4.rečenice koje treba nadopuniti

a za usmeni trebas znati prepricat tih dodatnih 6 lekcija i nesto ce te pitat sto nisi znala na testu

ako ne govorim dobro neka me netko ispravi

te lekcije sve mozes pronaci na katedri kao prezentacije ili tu u skriptarnici,
a mene sad zanima da li je bolje uciti iz skripte koje su tu na forumu (ima prijevod i bolje je) ili prezentacije jer se razlikuje dosta?

kampanjka

ljudi znam da je vjerojatno u zadnji čas (al samo mi ime kaže kampanjka :D) kad je taj ispit iz engleskog nakraju?? sutra? ja isto trebam samo razliku s prava na upravno.. pa me zanima kad to mogu odgovarati? prijavila sam ovaj rok al mi je prof.Sočanac rekla da sam dođem na usmeni,a kako ću znat kad je usmeni kad nigdje ne piše...:S p.s. jel trebam odg.isključivo kod nje ak imam njen žig s prava? HVALA!!!

MajaF

ljudi znam da je vjerojatno u zadnji čas (al samo mi ime kaže kampanjka :D) kad je taj ispit iz engleskog nakraju?? sutra? ja isto trebam samo razliku s prava na upravno.. pa me zanima kad to mogu odgovarati? prijavila sam ovaj rok al mi je prof.Sočanac rekla da sam dođem na usmeni,a kako ću znat kad je usmeni kad nigdje ne piše...:S p.s. jel trebam odg.isključivo kod nje ak imam njen žig s prava? HVALA!!!
Ispit jest sutra, naravno da ne piše usmeni još, nakon što dođu rezultati s pismenog bit će objavljen usmeni.Za sve takve informacije koje se tiču osobno tebe, najbolje ti je da pitas osobu za koju je to vezano, pitaj profesoricu, i izbaci naviku 'zadnjeg časa' :p

tanja.r

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ljudi pomozite,kad je usmeni iz engleskog kod Javornik čubrić?

da li je netko bio na ispitu iz engleskog 16.04. i da li je rekla di će biti objavljeno kad će usmeni?Ako netko zna bila bi zahvalna!!

bella kiss

pravnik?
Engleski na višoj osamdesetih!
Profesorica iz Varšavske. Razgovara sa nama par sati, snima, čudi se, pa zaključuje.
Uglavnom, kad je došlo na red polaganje, pitam - pa dobro, moram li i ja polagati, ova mi bez riječi uzme indeks i upiše 5.
Nije da sam ja bio jako pametan, već se uspoređivalo.

Ivanhoe 18

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
[mod]Postoji zasebna tema za razmjenu e-mailova s katedre.
Izbornik foruma -> Fakultet -> E-mailovi profesora i termini konzultacija
Hvala![/mod]

Kvizoman2

Trebam položiti neku razliku odnosno onih šest lekcija iz English for Public Administration Study. Jel to ovo u skriptarnici?
Drugo, zanima me gdje i kad objave kad je usmeni uspit.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks