AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

ECDL 1-7 tečaj

Cokolada

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

lily03

Pricam o knjizi ecdl:

http://e-knjiznica.carnet.hr/upload/eknjiznica/images/static3/776/Image/ecdl2.png

Gdje na kraju svakog poglavlja postoje pitanja. U svakom slucaju, lakse bi bilo da imaju odgovori nego da se moraju ponovno traziti, provjeravati, a volim biti sto posto sigurna da je ono sto radim tocno. (i sami su mi to indirektno napisali u mailu, da ne ovisi o njima, te da su i oni trazili odgovore, ali je eto ovako na kraju knjiga ispala)
a jel ta knjiga za office 2003. ili 2007.? jer koliko sam ja vidjela imaju samo za 2003.god :D

Endless

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ove godine sam planirala ici na te tecajeve, ali kako su poceli naplacivati odustala sam :(. Bas steta, svi se u zadnje vrijeme polakomili za parama :angry:.

Cokolada

QUOTE=Endless;115771]Ove godine sam planirala ici na te tecajeve, ali kako su poceli naplacivati odustala sam :(. Bas steta, svi se u zadnje vrijeme polakomili za parama :angry:.[/QUOTE]

U Srcu su nešto povoljniji tečajevi za redovne studente , a možeš izaći na ispit i bez da si odlušao/la predavanja.

Cijena ispita (za studente) je 90,00 kn ,a inače 110,00 kn.za osnovnih ecdl 7 ispita.

hedviga

Da li je netko išao na besplatni ECDL tečaj što ga organizira HZZ?

Zanima me koliko je to puta tjedno i u kojoj školi, u kojim satima, koliko mjeseci traje i upisuje li se u radnu knjižicu?

Tompa

Zanima me koliko je to puta tjedno i u kojoj školi, u kojim satima, koliko mjeseci traje i upisuje li se u radnu knjižicu?
Ja sam položio vozački za te kompjutere al nije bilo besplatno, platla firma, imalo se para. Sedam tjedana trajalo, sedam modula, svaki dan po 4-5 sahata i na kraju svakog tjedna ispit. Može se upisat u radnu knjižicu al moraš to sam inicirat, nitko ti to neće automatski. Ne znam jel to za tebe jer moraš bit skoncentriran i ne smiješ imat tremor ruku :tongue2:.

ivana12

Ja sam išla, ali prije dvije godine i to u pučko otvoreno učilište. U biti sam besplatno išla na tečaj za računalnog operatera (upisuje se u radnu knjižicu), a onda su nam tamo dali mogućnost povoljnijeg polaganja ECDL modula (250kn indeks i 100kn izlazak na svaki ispit).
Sve skupa je trajalo 3 mjeseca, a išla sam u popodnevnom terminu od 17-20h.

hedviga

Ja sam išla, ali prije dvije godine i to u pučko otvoreno učilište. U biti sam besplatno išla na tečaj za računalnog operatera (upisuje se u radnu knjižicu), a onda su nam tamo dali mogućnost povoljnijeg polaganja ECDL modula (250kn indeks i 100kn izlazak na svaki ispit).
Sve skupa je trajalo 3 mjeseca, a išla sam u popodnevnom terminu od 17-20h.
hvala ivana!
koja je razlika između programa i naziva "računalni operater" i "ecdl operater"?
ak dobro kužim razlika je u broju sati predavanja..glede ostalog, razlika mi baš i nije jasna
e sad
veli mi tip u jednoj informatičkoj školi da se ECDL certifikat ne upisuje u radnu knjižicu jer je to program koji nije potvrđen našim zakonima, pa je kao upisivanje u radnu knjižicu protuzakonito:confused2:
a da mnogi nekim programima koji su naši, tj.hrvatski, a ne europski, daju predznak ECDL, a oni to zapravo nisu
mislim komplikacije!

ivana, da li je bilo za birati termine u danu kada ti bilo bilo zgodnije ili ti je on samo dodijeljen, pa ak ti paše, paše?
da li je bilo drugih termina u danu?
i zanima me da li ti je plaćen prijevoz ako nisi iz Zg i neka "dnevnica" (čitam iskustva na forum.hr)
koliko puta tjedno se to održavalo?
tnx na odgovoru!:happy::happy:

ivana12

Po meni je razlika samo u tome što je ECDL međunarodno priznati dokument (ne upisuje se u radnu knjižicu). ECDL ispiti se polažu jedan po jedan, a za računalnog operatera polažeš sve odjednom na kraju predavanja.
Bio je još i jutarnji termin, mislim u 9h, a predavanja sam imala 2 ili 3x u tjednu.
Što se prijevoza tiče, to ti stvarno ne znam.
Nisam ti baš puno pomogla, ali stvarno je bilo davno pa se slabo sjećam. :)
U svakom slučaju, isplatilo se ići.
P.S. Da bi dobila mogla ići na tečaj, morala sam odraditi 10 dana (konkretno moja grupa - dostava hrane starijim i nemoćnim osobama). Tih 10 dana je ništa s obzirom na to koliko košta tečaj.

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Povoljne termine za polaganje i učenje ECDL tečaja tj. 1 do 7 modula možete naći
u Hrvatskoj zajednici tehničke kulture, Zagreb, Dalmatinska br.12, tel:01/4848 633
kod g.Bojan Floriani možete dobiti sve informacije i najpovoljniji je tečaj u gradu Zagrebu

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks