AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dekanski rok

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Teic

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: dekanski rok 2010

ja sam čula danas od kolega da je odobren dekanski...sad još treba otić provjeriti u referadu...ja ću u četvrtak otić i javiti...
to bi bilo super..ali ne vjerujem da su još odobrili dekanski, pošto se još danas može potpisati peticija!!! Ja se nadam da ćemo znati do slijedećeg tjedna:cool::crazy:

sunny_kiss

meni više zanima to spuštanej praga na 42 za porezno...
jesu ga inače svake godine odobrili??

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
I? jel tko šta sazno za dekanski?hoće ga biti?
ma bit će ga, jer danas profa na ispitu rekla kad su pričali međusobom s nekim asistentom da će bit dekanski kad je svake godine odobre da zašto ne bi i ove!!

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Gdje inače za dekanski pišu rokovi prijava i ispita za određeni predmet?
Ako se odobri dekanski rok,
rokovi za prijavu i polaganje ispita bit će objavljeni na oglasnoj ploči u Gundul.10.

lila_887

ma bit će ga, jer danas profa na ispitu rekla kad su pričali međusobom s nekim asistentom da će bit dekanski kad je svake godine odobre da zašto ne bi i ove!!
daj bože, a koji predmet je bio u pitanju, mislim kaj profa predaje?
ja sam zaboravila, ne znam jel je pisalo pa ako netko zna kad je ta sjednica na kojoj odlučuju o dekanskom, mislim na datum?!

jadra

daj bože, a koji predmet je bio u pitanju, mislim kaj profa predaje?
ja sam zaboravila, ne znam jel je pisalo pa ako netko zna kad je ta sjednica na kojoj odlučuju o dekanskom, mislim na datum?!
mislim da je sjednica 20.9.

lila_887

da sjednica je 20.09. drž`te fige da nam obje molbe prođu
slažem se!
a daj mi reci jel znaš jel postoji mogućnost da ta odluka bude već kasnije poslijedpodne/navečer na netu?
ovo bi me spasilo jer imam ispit 21-og, al ne stignem naučit jer sam učila prije za drugi ispit i dekanski bi mi puno pomogo tu!

flor

imam jedno pitanje naime trebam upisati sad apsolvensku godinu ocistila sam 1 godinu sad u 9 mj.i predmete koje sam polozila s druge godine ne mogu sad prijavit jer mi je prosao rok za za 9.mj pa me zanima da li znate da li nam cuvaju ocjene te do dekanskog,tj moze li se an dekanskom upisat..znamd a je do profesora al evo konkretno kod asistenta Borcica Kazneno prekrsajno pravo, i kod Marijane Javornik_Cubric engleski

xxx

slažem se!
a daj mi reci jel znaš jel postoji mogućnost da ta odluka bude već kasnije poslijedpodne/navečer na netu?
ovo bi me spasilo jer imam ispit 21-og, al ne stignem naučit jer sam učila prije za drugi ispit i dekanski bi mi puno pomogo tu!
Pa ako netko od forumaša bude prisutan sjednici naravno da će se čim prije objaviti, samo je fora što se nitko ne želi angažirati i svi očekuju da će pojedinac napraviti posao za sve...eto!

misty

Pa ako netko od forumaša bude prisutan sjednici naravno da će se čim prije objaviti, samo je fora što se nitko ne želi angažirati i svi očekuju da će pojedinac napraviti posao za sve...eto!
pa koliko vas to ima u udruzi (aktivnih)? govoriš kao da vas je malo...:confused2:

tebi svaka čast za trud!

xxx

pa koliko vas to ima u udruzi (aktivnih)? govoriš kao da vas je malo...:confused2:

tebi svaka čast za trud!
Neki članovi udruge nisu na forumu, pa sam na to mislila kad sam pisala prijašnji post.

Ja nisam u udruzi i ovo se nije odnosilo na članove udruge već na nekog tko bi uz člana udruge bio kao predstavnik starog programa na sjednici - već sam pozvala nebolonjace na malo više aktivnosti ali od 100 glasa glasa čuti nije i zato sam malo razočarana jer se kolegica anaya i ja trsimo iz petnih žila da omogućimo produžetak roka starom programu, ona uz posao, ja uz 3.mjesečnu bebu i to što nisam iz Zagreba, a ima ih toliko koji nemaju nikakvih obveza.

Samo stvar je u tome što ja imam realne šanse diplomirati u roku i mogla bih kao i svi čekati da produženje netko drugi izbori, a ne što se zalažem za nešto što će vjerojatno više koristiti drugima nego meni i sve si razmišljam da i ja kao i ostali pustim to k vragu i primim se knjige pa što bude s molbama i peticijama neka bude

pusti ti to "svaka čast" jer ja od te časti nemam ništa, kolegici i meni treba konkretna pomoć i podrška jer ni ona ni ja nismo u mogućnosti malo malo odlaziti na faks i bilo bi super kad bi nam netko uskočio u pomoć po tom pitanju.

lila_887

aha, nisam znala da se i tako tko nije član udruge može doći na tu sjednicu.. ja sam mislila hoće li biti neki kao službeni dokument ajmo reć da je odobren dekanski na netu...
da sam u mogućnositi i još iz Zg-a išla bi na tu sjednicu, al kaj da radim kad trenutno ne mogu sve da hoću ne znam kako?!
nadam se da će se ipak naći netko tko će nam prenijeti tu vijest kakva god bila čim se sazna odluka!

Katara

slažem se!
Sjećam se da su prošle god izvjesili obavijest prije 12:30. Znam jer sam čekala ispit iz upravnog!

lila_887

Sjećam se da su prošle god izvjesili obavijest prije 12:30. Znam jer sam čekala ispit iz upravnog!
To je obavijest bila na faxu, jel tako? hoću reći na oglasnoj ploči dolje u prizemlju?

Melanie

Bakalar
Polaganje ispita na dekanskom roku bi bilo, pretpostavljam u razdoblju od 04.10. - 07.10. ?
08.10. je neradni dan...

lucy

Polaganje ispita na dekanskom roku bi bilo, pretpostavljam u razdoblju od 04.10. - 07.10. ?
08.10. je neradni dan...
ili tjedan iza... prošle godine je bio od 12-16. 10.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks