ovdje ti sve piše. šalji dalje kome god možeš!kad će se znati nešto više o potpisima za dekanski!!!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ovdje ti sve piše. šalji dalje kome god možeš!kad će se znati nešto više o potpisima za dekanski!!!
prošle godine je bilo do kraja 10-og mje. tako da ako se vodimo tom logikom trebalo bi bit istoZna li netko do kada traju upisi u slučaju da dekanski ne bude odobren???
može se prijaviti koliko god hoćeš ispita, obično kroz dva tjedna su rokovi...:wink5:imam jedno pitanje, nekome ce biti smijesno ali prva sam godina i nemam pojma o dekanskom pa cu ga ipak pitat.. jel na dekanskom imamo pravo prijavit koliko hocemo ispita, npr.ako nam je ostalo tri iz prve godine ili mozemo samo jedan ispit, tj. jel ima samo jedan rok ili su rokovi kroz tjedan dana kao kod normalnog ispitnog roka? HVALA!!!
uvijek su bili otprilike od 15.9. do kraja mjeseca, a u slučaju dekanskog taj se rok pomiče...:wink5:e ljudi da li tko zna kad su uopće upisi u drugu godinu??? otprilike...
znači upisi su uvijek poslije dekanskog? (ako ga ima)uvijek su bili otprilike od 15.9. do kraja mjeseca, a u slučaju dekanskog taj se rok pomiče...:wink5:
da.znači upisi su uvijek poslije dekanskog? (ako ga ima)
sredinomjel se netko sjeca kad je prosle godine bio dekanski? pocetkom 10-og mjeseca, sredinom?
Prošle godine je sjednica na kojoj je izglasan dekanski rok bila 21.rujna,sjednica je trajala cca. 20 minuta i glasova ZA je bilo poprilično više nego glasova PROTIV dekanskog..Ovo 21.rujna se sjećam jer sam taj dan položil nauku,pa sam sad samo pogledal u index datum :laughing:Kad će se znati dali je dekanski odobren ili ne???
Bravo ti je cu vec po četvrti putt na nauku i vec sam luda od toga, ne znam od kud bi ucila...Prošle godine je sjednica na kojoj je izglasan dekanski rok bila 21.rujna,sjednica je trajala cca. 20 minuta i glasova ZA je bilo poprilično više nego glasova PROTIV dekanskog..Ovo 21.rujna se sjećam jer sam taj dan položil nauku,pa sam sad samo pogledal u index datum :laughing:
I odma par dana nakon toga se objavi datum prijave i polaganja ispita na dekanskom..
Svi se nadaju, al ko zna mene je ovo sa školarinom šokiralo tak da me više niš ne bi čudilo:sad:i mislite da bude dekanski rok ? ja se toplo nadam![]()
ja sam čula danas od kolega da je odobren dekanski...sad još treba otić provjeriti u referadu...ja ću u četvrtak otić i javiti...hoće li biti dekanskog roka ove godine?:crazy:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.