AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dekanski rok...2011 god.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

honey988

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Potpisi se i dalje prikupljaju u utorak 13., srijedu 14. i cetvrtak 15.9 od 9-12h u prostorijama fakulteta! Dodite i dajte svoj potpis za dekanski rok! :)

P.S. dobrovoljci za skupljanje javite se u inbox ili na vec dobro poznati mail: [email protected]

topanga

kolke su sanse za dekanski ove godine? i kome mogu poslat svoje podatke da se upisu za dekanski? :blushed:

honey988

POTPISA NI PRIBLIZNO NIJE DOVOLJNO! DODITE I POTPISITE TU PETICIJU AKO ZELITE TAJ ROK U 10 MJESECU!

NADALJE STALNO JEDNI TE ISTI LJUDI SKUPLJAJU POTPISE POMOZITE MALO! HVALA ONIMA KOJI SU SE JAVILI BILI, PA POZIVAM DVIJE OSOBE DA SE JAVE I SUTRA OD 9-12 PRIKUPLJAJU POTPISE! JER NEMA IH DOVOLJNO!

JAVITE MI SE ZA PRIKUPLJANJE HITNO U INBOX ILI MAIL OD UDRUGE [email protected]

DAJTE SVOJ POTPIS!

Ljudi!!! Kolege i kolegice!!!
Potpisi se nebudu skupili sami, a situacija je takva da trenutno vise nama ljudi koji bi skupljali, zato javite se za skupljanje jer potpisa niti priblizno nije dovoljnoooo!!!

melanija

Ja nisam dala svoj potpis jer još nisam išla na faks. ne živim u zg, pa je teže. idem tek u pon na ispit, pa da li će se potpisivati i tada? ako ne, kome mogu poslati svoje podatke???hvala!!

honey988

Ja nisam dala svoj potpis jer još nisam išla na faks. ne živim u zg, pa je teže. idem tek u pon na ispit, pa da li će se potpisivati i tada? ako ne, kome mogu poslati svoje podatke???hvala!!
organizirat cu potpisivanje jos 19. i 20. a za dalje cemo vidit jer potpisa ni priblizno nema dovoljno. DODITE I POTPISITE AKO ZELITE DEKANSKIIIIIII.

Kolegice bit ce skupljanja jos i sljedeci tjedan pon, utorak sigurno :) tako da cete moc dat svoj potpis.

maya_21

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
U PETAK OD 9-12 skupljam potpise za dekaski,tko nemoze doci neka mi svoje podatke pošalje u inbox!:)pozz
Nikog nije bilo jer nitko nema vremena sat-dva skupljat potpise,razumijem ljude koji rade i nisu iz Zg,ali moja kolegica je doputovala a jedna prije posla došla sat vremena skupljat,
apeliram na liječine koje ne rade i imaju vremena a ima mnogo takvih da bi mogli malo guzice do faxa prošetat!:):):)ovo je sramotno:)

Andrej21

Slažem se potpuno ja sam jučer bio cijeli dan na faksu morao sam nešto obavljat.Isto ko i prekjučer.

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Sutra, u četvrtak, je skupljanje potpisa od 9-12h. Ako će netko biti spriječen doći neka pošalje svoje podatke (pp).

chasei

apeliram na liječine koje ne rade i imaju vremena a ima mnogo takvih da bi mogli malo guzice do faxa prošetat!:):):)ovo je sramotno:)
hm, sumnjam da će ih ovakva izjava natjerat da prošetaju guzice do faxa...sad će samo namjerno još i bolje ih odmarat...

makar, nije baš da neki drugi pristup funkcionira... koliko sam shvatila, trebalo bi se dogodit čudo neko da se uspije dobit dekanski,jelda? e pa super...
meni je žao što ne mogu pomoći, al eto, ko mi kriv da nisam iz zga i da imam malo dijete :( a računala sam na taj dekanski... kao i veliki postotak onih koji mogu pomoći al ne žele...
mislim da mi je bolje da samo idem odmah smislit na čemu još mogu uštedit pa da platim taj još jedan predmet koji prenosim, ajde bar da je građansko koje ima nešto manje bodova od ostalih, pa da još na tome uštedim :(

misty

hm, sumnjam da će ih ovakva izjava natjerat da prošetaju guzice do faxa...sad će samo namjerno još i bolje ih odmarat...

makar, nije baš da neki drugi pristup funkcionira... koliko sam shvatila, trebalo bi se dogodit čudo neko da se uspije dobit dekanski,jelda? e pa super...
meni je žao što ne mogu pomoći, al eto, ko mi kriv da nisam iz zga i da imam malo dijete :( a računala sam na taj dekanski... kao i veliki postotak onih koji mogu pomoći al ne žele...
mislim da mi je bolje da samo idem odmah smislit na čemu još mogu uštedit pa da platim taj još jedan predmet koji prenosim, ajde bar da je građansko koje ima nešto manje bodova od ostalih, pa da još na tome uštedim :(
A tvoj pristup svemu tome također ne funkcionira, ne želim biti bezobrazna, ali se još može uspjeti sakupiti potpisi i izboriti za dekanski rok, nekima će to puno značiti...Također ne mogu doći jer zaista radim i drage bi volje došla da nije tako, ali sam poslala preko frendice podatke. Sjednica je krajem mjeseca rujna (navodno), a špekulacije prije nekakvih odluka neka se ostave unutar nekih privatnih granica jer ovakvo širenje nervoze hoće li dekanskog biti ili neće, nikome ne donose dobro. Također me malo čudi što udruga nije prije sakupljanja potpisa organizirala poziv za sakupljače potpisa pa da se točno utvrdi raspored sakupljanja i tko sakuplja, pa se sad širi ovakva nervoza i prebacuje krivnja na sve neradnike i one koji rade pa ne mogu doći do faksa i to sve u zadnji čas...Ali naravno da se pridružujem apelu za sakupljanje što večeg broja potpisa, možda nekome ne treba, ali nekome će to vrlo pomoći zato također pozivam sve koji nisu da budu solidarni i nesebični! Ako se ne može doći do faksa, dajte frendu svoje podatke ili pošaljite mail udruzi sa svojim podacima da vas upišu!

chasei

i žao mi je svih onih koji su odvojili vrijeme za to, posvetili se tome i živcirali...al eto...moramo priznati da ima podosta onih koji ne mogu nikako...

i da, što je sa onima koji dođu na faks u vrijeme skupljanja, prolaze pored i ne potpišu ? e to je sramota... a nažalost, znam nekoliko takvih "primjeraka"...

A tvoj pristup svemu tome također ne funkcionira, ne želim biti bezobrazna, ali se još može uspjeti sakupiti potpisi i izboriti za dekanski rok, nekima će to puno značiti...Također ne mogu doći jer zaista radim i drage bi volje došla da nije tako, ali sam poslala preko frendice podatke. Sjednica je krajem mjeseca rujna (navodno), a špekulacije prije nekakvih odluka neka se ostave unutar nekih privatnih granica jer ovakvo širenje nervoze hoće li dekanskog biti ili neće, nikome ne donose dobro. Također me malo čudi što udruga nije prije sakupljanja potpisa organizirala poziv za sakupljače potpisa pa da se točno utvrdi raspored sakupljanja i tko sakuplja, pa se sad širi ovakva nervoza i prebacuje krivnja na sve neradnike i one koji rade pa ne mogu doći do faksa i to sve u zadnji čas...Ali naravno da se pridružujem apelu za sakupljanje što večeg broja potpisa, možda nekome ne treba, ali nekome će to vrlo pomoći zato također pozivam sve koji nisu da budu solidarni i nesebični! Ako se ne može doći do faksa, dajte frendu svoje podatke ili pošaljite mail udruzi sa svojim podacima da vas upišu!
znam da se može sakupit još da se hoće...i nadam se tome...i ne smatram da je to širenje nervoze...jebiga, situacija je takva kad se govori da potpisa niti blizu dovoljnome, danas nitko nije sakupljao...zaista to ne bi trebalo shvatit ko širenje nervoze, nego samo poticaj da se nešto poduzme... al problem je što, kad se već toliko dugo nagovara i sve, a situacija je takva kakva jest... i ja sam poslala podatke, a prije nego sam vidjela da se mogu poslat, razmišljala sam da sjednem s djetetom na bus i dođem barem potpisat...glupo, ali eto...
barem znamo kako stvari stoje pa da se izbjegne nervoza pred kraj rujna ako dekanski ne bude odobren...bolje sagledat sve opcije i nadat se najboljoj :)

Andrej21

i žao mi je svih onih koji su odvojili vrijeme za to, posvetili se tome i živcirali...al eto...moramo priznati da ima podosta onih koji ne mogu nikako...

i da, što je sa onima koji dođu na faks u vrijeme skupljanja, prolaze pored i ne potpišu ? e to je sramota... a nažalost, znam nekoliko takvih "primjeraka"...

znam da se može sakupit još da se hoće...i nadam se tome...i ne smatram da je to širenje nervoze...jebiga, situacija je takva kad se govori da potpisa niti blizu dovoljnome, danas nitko nije sakupljao...zaista to ne bi trebalo shvatit ko širenje nervoze, nego samo poticaj da se nešto poduzme... al problem je što, kad se već toliko dugo nagovara i sve, a situacija je takva kakva jest... i ja sam poslala podatke, a prije nego sam vidjela da se mogu poslat, razmišljala sam da sjednem s djetetom na bus i dođem barem potpisat...glupo, ali eto...
barem znamo kako stvari stoje pa da se izbjegne nervoza pred kraj rujna ako dekanski ne bude odobren...bolje sagledat sve opcije i nadat se najboljoj :)

evo ja ću vam se rado odazvati ja sam slobodan.Ponijet ću materijale da mogu na faks učit.:crazy::crazy: Tako da sam rado željan pomoći,ali ako netko želi meni nije problem otići.Samo kome da se odazovem i tko će meni dat spisak materijala za potpisivanje???

Thug

evo ja ću vam se rado odazvati ja sam slobodan.Ponijet ću materijale da mogu na faks učit.:crazy::crazy: Tako da sam rado željan pomoći,ali ako netko želi meni nije problem otići.Samo kome da se odazovem i tko će meni dat spisak materijala za potpisivanje???

Evo takodjer mozete i na mene racunat ponovo :) Tako da kolega Andrej21 i ja cemo vam rado uskociti. Molim isto mi javiti kada i kome da se javim...
Kolega vidimo se sutra ujutro :)

Iwy

ja nisam iz zagreba, ali bi htjela dat svoj potpis. tko može potpisat umjesto mene i kome trebam poslati podatke?

honey988

Danas su se prikupljali potpisi, samo su kolegice dosl malo kasnije nisu dosle tocno u 9h. Bile su tamo i skupile su samo 15-ak potpisa danas.

POTPISI SE I DALJE SKUPLJAJU u cetvrtak 15.9, petak 16.9, ponedjeljak 19.9 i utorak 20.9. od 9-12h.

Dodite i potpisite.

Hvala.

enna

ja nisam iz zagreba, ali bi htjela dat svoj potpis. tko može potpisat umjesto mene i kome trebam poslati podatke?
Mozes poslat kolegi koji ce sutra skupljat Andrej21,sigurno nece imat nista protiv :)

Thug

Dakle jos jednom...ja sam slobodna i sutra i petak...doci cu u 9 sati :)
Ponedjeljak i utorak nemogu zbog ispita :)
DODJITE U STO VECEM BROJU I DAJTE POTPISE!!!
APEL: MOLIM STUDENTE DA PAZE KOD UPISA BROJA INDEKSA KOJI MORA BITI POTPUN...pazite na to :)
Pozdrav

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks