AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dekanski je odobren

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
woooohoooo! hvala svima koji su sudjelovali u ovom!!! :) :) :)

imam samo jedno pitanje:da li na prijavnice, pod ispitni rok
pišemo jesenski ili dekanski??
pod ispitni rok se piše datum kada se ispit održava, kao i obično. datumi će biti objavljeni na oglasnoj ploči...

vojnikinja

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: OGLASNA PLOČA za I. godinu

jel na dekanski mogu ići svi, mislim neovisno koliko mi je predmeta ostalo.možda je glupo pitanje,ali nisam upućena.hvala

misty

Re: OGLASNA PLOČA za I. godinu

jel na dekanski mogu ići svi, mislim neovisno koliko mi je predmeta ostalo.možda je glupo pitanje,ali nisam upućena.hvala
može tko god hoće izaći na taj dekanski i može se prijavit koliko god hoćeš predmeta. evo da i još jednom to napomenemo.:wink5:

misty

zahavaljujem svima koji su organizirali peticiju i koji su nam time omogućili još jednu šansu.:wink5:

Ivy

Admin
nitko jos ne zna kada ce biti ispiti tocno na dekanskom jer je sada to procedura

zove se svaki profesor i trazi se odgovarajuci termin

biti cete obavijesteni na vrijeme

znaci nitko jos ne zna (he he osim za postupak i upravno koje ce biti 12.10.)

emilija

Please, ako netko ide pogledati za dekanske rokove, možete napisati kad su prijave i rok za Opće upravno pravo? Nisam iz Zg, a problem mi dobit slobodno na poslu...

Nela

kad točno budu rokovi ovisi o tome da li će danas odobriti ili ne dekanski na pravu
ako njima ne odobre onda ćemo imati rokove od 5-10.9.
ako njima odobre onda bi nama mogli staviti rokove dva tjedna od 5.-18.9
ali čim nešto saznamo javit ćemo vam, bez brige

tako mi je lijepo čitati sve te zahvale za dekanski :wink5:

redruM

Ima na oglasnoj ploči na faksu papir s rokovima.

Kolko sam nabrzinu vidio, prijave su 1.-2. 10., a rokovi su od 12.10 pa nadalje.

melanija

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
A ja zvala referadu i žena mi isto rekla da su na oglasnu ploču već stavljeni datumi prijava i rokova ispita, ali ono-to trebam sama ić pogledat, ne može to prek telefona i tak to. Al mi rekla pa prijave počinju od sutra,23. Pa dajte ljudi nek netko više ode na faks točno pogledat i zapisat. Ja bi prva otišla, al nisam u zg, ne mogu vjerovat da nema baš nitko u zagrebu tko bi otišao više točno ispitat za taj dekanski!

Dee

prijava za eup je 1-2.10. ,a ispit je 13.10. eto ako kome to treba...

zagreb

evo upravo sam zvala gospođu u referadu, i za čudo božje bila je ljubazna, pitala sam ju šta je sa smanjenjem praga, rekla je da i ona čeka Arbutinovu odluku, ali da vjeruje da će biti smanjen prag, samo je pitanje da li će biti smanjen na 42, ili 46... :)
Nadamo se da će i ta odluka biti pozitivna
to je smanjenje praga za upravni odjel???

Nela

koliko puta treba reći da je smanjenje praga za porezni a ne za upravni???

*Empress*

Ima na oglasnoj ploči na faksu papir s rokovima.

Kolko sam nabrzinu vidio, prijave su 1.-2. 10., a rokovi su od 12.10 pa nadalje.
Pa kaj nije bilo rečeno da su prijave od 22- 25?:confused2:

melanija

zaboravila se zahvalit svima koji su omogućili da imamo dekanski! I molila bi al netko sazna kad je prijava i ispit iz nauke!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks