AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dekanski je odobren

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Tompa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ili se treba čekati 11.mj, tj.nova akademska godina
Čekati, čekati; strpljen, spašen.
Uostalom kakav crni dekanski rok. Nije to za tebe. To je za prave studente a ne za štrebse like yourself.
Neg se ti lijepo pojavi u Udruzi s kantom, krpom i ostalim asesoarom - I look at the floor and I see it needs sweepin'...

hedviga

Čekati, čekati; strpljen, spašen.
Uostalom kakav crni dekanski rok. Nije to za tebe. To je za prave studente a ne za štrebse like yourself.
Neg se ti lijepo pojavi u Udruzi s kantom, krpom i ostalim asesoarom - I look at the floor and I see it needs sweepin'...
rekoh, pametne glavice nek se jave..
a ne smart-ass!!:tongue2::tongue2:

Nela

popis svih predmeta, prijava i održavanja ispita imate na našoj virtualnoj Oglasnoj ploči

sgrdan

Hvala ti puno Jadranka. Ja muku mučim s njim. Valjda ću sad uspjet.:happy:

Putem informacija saznala sam da je Opće upravno pravo - dekanski rok 12.10.2009.
a za prijavu toga ispita je 1. i 2.10.2009., a još što saznam, javim. Pozdrav

teaa1

jel mi moze neko rec sto se sve treba priloziti prilikom upisa parcijale i kad ce biti upisi...i koliko ispita mozemo polagati u dekanskom roku???

misty

jel mi moze neko rec sto se sve treba priloziti prilikom upisa parcijale i kad ce biti upisi...i koliko ispita mozemo polagati u dekanskom roku???
Upisne materijale za parcijalu određene godine možeš nabaviti u knjižari tamo na TMT3, među tim papirima što dobiješ imaš i upute kako se upisuju predmeti u indeks. Upisi su u tijeku sve do 15.10., pa i duže (ne znam točno do kad)pošto je dekanski odobren. Na dekanskom možeš polagati koliko hoćeš predmeta...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks